Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kolekce MEMORY v Brně Liběna Rochová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kolekce MEMORY v Brně Liběna Rochová."— Transkript prezentace:

1 Kolekce MEMORY v Brně Liběna Rochová

2 Představení autorky Liběny Rochové
Kolekce MEMORY v Brně Představení autorky Liběny Rochové Rodačka a celoživotní obyvatelka Brna - Liběna Rochová je jednou z předních českých módních návrhářek a designérek. Svou tvorbu však často zastupuje také v zahraničí, a to na přehlídkách či výstavách ve Vídni, Paříži, Lyonu, New Yorku, Düsseldorfu nebo Los Angeles. Zaměřuje se na volnou a individuální tvorbu, která je více otevřená výtvarné než ryze oděvní formě. Navrhuje divadelní, filmové a scénické kostýmy, ale také umělecké objekty na tělo, toilety pro vystoupení zpěvaček i běžné civilní zakázky, kolekce pret-a-porter a konečně oblast nejprestižnější pro každého módního tvůrce - kolekce unikátních modelů. Modely Liběny Rochové vynikají luxusními tkaninami, dokonalým provedením a dramatickými barvami. Vše vytváří jedinečný celek, který ocení znalci, ale i laici.

3 Představení kolekce MEMORY
Kolekce MEMORY v Brně Představení kolekce MEMORY Poprvé byla s úspěchem předvedena v srpnu na světové výstavě EXPO v Šanghaji, následně ji pak část české veřejnosti spatřila v rámci výstavy Designblok 2010. Hlavním sdělením této kolekce, jejíž název znamená v překladu "Paměť", je zaznamenání památky tradic a řemesla s reflexí na puristický oděv zdůrazňující čistotu stylu. Dalším jejím charakteristickým prvkem je prolínání částí moravského kroje se současným oděvem a uchopení formy folklórního kostýmu v objemu a ve stylizovaných detailech. Vzpomínkou na minulost je i použití materiálu – vlněný filc, jež je dominantou, ale zároveň vyvolává v použití dojem síly a sošnosti, stejně tak, jako doby minulé, jež se tentokrát staly inspirací. Kolekce se skládá ze dvou spolu propojených, zároveň však odlišitelných modelových řad.

4 Kolekce MEMORY v Brně Výstava a vernisáž
Touhou autorky je předvést tuto kolekci v Brně, nikoliv pouze v podobě módní přehlídky, ale formou několikatýdenní výstavy, která bude přístupná široké veřejnosti. Zázemí pro výstavu poskytne Etnografické muzeum v Brně, které je zároveň také partnerem a spolupořadatelem. Celá výstava bude zahájena slavnostní vernisáží, které se zúčastní mnoho významných hostů z řad představitelů města, partnerů a dalších. Vernisáž, která výstavu zahájí, nabídne nejen krásný a inspirativní kulturní, ale i jedinečný gurmánský zážitek a příjemnou společenskou atmosféru.

5 Kolekce MEMORY v Brně Partnerství projektu
Staňte se součástí tohoto projektu, který má za cíl předvést tvorbu oceněnou světem i Brně. Buďte těmi, kdo pomohou realizaci výstavy a přiblíží tak tvorbu místní rodačky obyvatelům Jižní Moravy a zároveň přispějte prostřednictvím této sponzorské možnosti k propagaci Vaší společnosti. Oslovte prostřednictvím této nabídky nejen hosty slavnostní vernisáže, ale také návštěvníky výstavy a prostřednictvím médií též širokou veřejnost. V rámci expozice bude Vaše společnost prezentována prostřednictvím propagačních materiálů týkajících se vernisáže i celé výstavy (tj. umístění log společnosti na bannerech, pozvánkách, plakátech, zmínky v textech, tiskových zprávách, moderátorské zmínky, aj.). Široké možnosti medializace Vaší společnosti, která bude realizována ve spolupráci s PR agenturou. Samozřejmostí jsou pozvánky pro Vás jako partnery a Vaše hosty na slavnostní vernisáž a následnou výstavu. Další možnosti prezentace Vaší společnosti jsou předmětem konkrétního společného jednání.

6 Ukázka modelů kolekce MEMORY
Kolekce MEMORY v Brně Ukázka modelů kolekce MEMORY

7 Kolekce MEMORY v Brně Děkujeme za pozornost. Liběna Rochová
Oděvní návrhářka a designérka Tel.:


Stáhnout ppt "Kolekce MEMORY v Brně Liběna Rochová."

Podobné prezentace


Reklamy Google