Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

A NOTACE Materiál rozšiřuje povědomí žáků o reklamě, pomáhá jim se v ní orientovat a upozorňuje na její případné nebezpečí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "A NOTACE Materiál rozšiřuje povědomí žáků o reklamě, pomáhá jim se v ní orientovat a upozorňuje na její případné nebezpečí."— Transkript prezentace:

1 A NOTACE Materiál rozšiřuje povědomí žáků o reklamě, pomáhá jim se v ní orientovat a upozorňuje na její případné nebezpečí.

2 REKLAMA

3 Je stará jako lidstvo samo. Denně se s ní setkáváme. Je nástrojem soutěže „Kdo prodá?“. Má vyvolat zájem. Je zaměřená na určitý okruh lidí. Útočí na naše smysly. Život bez ní si asi nelze představit.

4 R EKLAMA SLOUŽÍ K PROPAGACI : výrobku

5 služby

6 Z ÁLUDNOSTI REKLAMY Ne vždy mluví pravdu Nesděluje negativa (zápory) propagovaného Některá fakta zkresluje Umí manipulovat Je drahá Platí ji cílová skupina

7 Zdroje obrázků 1.Výrobek: http://babinet.cz/img/11/images/reklama1.jpghttp://babinet.cz/img/11/images/reklama1.jpg 2.Služba:http://www.dobrezpravy.info/dobra-reklama/reklama- sluzby/masaze-pro-lepsi-zivot/


Stáhnout ppt "A NOTACE Materiál rozšiřuje povědomí žáků o reklamě, pomáhá jim se v ní orientovat a upozorňuje na její případné nebezpečí."

Podobné prezentace


Reklamy Google