Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,"— Transkript prezentace:

1 mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč, I když prodělala 70*kč. A na druhý den ? POKRAČOVÁNÍ NA STR.2.

2 mini tisk Chtěla po Petrovi ještě 75*Kč a Petr jí na to řekl: já už s tím nemám nic společného, měla sis to vypočítat předem. Ale ejhle na další den Natka řekla:Petře pojď do šatny! Petr že ne, ale ona nedala pokoj. POKRAČOVÁNÍ NA STR.3.

3 mini tisk Tak jí Petr řekl jo, ale vezmu si bodygárda (Pepína). Petr myslel, že si to s ním chce vyříkat, ale v šatně čekal její taťka a vyříkal si to s Petrem. Petr jen přitakával jak byl zděšený a musel jí to donést.

4 mini tisk procházka 30.4 jsme byli na procházce s družinou a jak jsme odcházeli, tak se úča zeptala, jestli už na pařezu nic nezůstalo.Pepa odpověděl :jen Petrovy kulky.. (kuličky do pistole)

5 mini tisk Krista pořád kecá nějaké kraviny. Když paní učitelka něco vysvětluje, řekne nějakou úplnou blbinu. Jednou už to učitelku dožralo a zařvala na ní: ale už drž hubu!

6 mini tisk vtipy1. Pavlík se ptá maminky:je něco horšího,než najít červa v jablku,které právě jím je. Najít polovinu červa!!! 2. Malý Petříček se ptá otce :proč je tichý oceán tichý? Tatínek se zlobí: nemůžeš se zeptat na něco rozumnějšího? tak jo....jak vlastně umřelo to Mrtvé moře.

7 NAKLADATELSTVÍ AP|LO KONE(S)C


Stáhnout ppt "Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,"

Podobné prezentace


Reklamy Google