Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl."— Transkript prezentace:

1

2 mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl jenom hlavu.

3 mini tisk mini tisk VYHAZOV VYHAZOV Jožku vyhodili z Felixu, proto jsme mu nabídli pracovat Jožku vyhodili z Felixu, proto jsme mu nabídli pracovat u mini tisku.Josef :jsou to u mini tisku.Josef :jsou to zrádci, nevěřím jim. Vyhodili zrádci, nevěřím jim. Vyhodili ho Ondra T. a Tomáš B. ho Ondra T. a Tomáš B. (Číňan) z Felixu, jsou to zrádci. (Číňan) z Felixu, jsou to zrádci.

4 mini tisk PRVNÍ SNÍH PRVNÍ SNÍH 19.11 začalo sněžit. Ráno jsme se probudili a bylo všude bílo.Po obědě to začalo tát. Takový sníh je na prd!!!!

5 mini tisk mini tisk MÍCHANÉ NÁPOJE MÍCHANÉ NÁPOJE DERBY NEW FASHION DERBY NEW FASHION 4cl ginu 1cl zeleného Créme de Menthe 1 zástřik pomerančového likéru 7-8 kostek ledu 5-6 lístků máty (náhradou i meduňka) PŘÍPRAVA V SHAKERU!!! PŘÍPRAVA V SHAKERU!!!

6 mini tisk mini tisk MICHANÉ NÁPOJE MICHANÉ NÁPOJE MATADOR MATADOR 2cl metaxy 2cl metaxy 8cl mléka cukrový sirup podle chuti 4 kostky ledu mletá skořice čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek příprava v shakeru!!! příprava v shakeru!!!

7 mini tisk mini tisk Největší blbina z naší školy Největší blbina z naší školy Jožka se pokusil,že Natce udělá umělé dýchání z úst Jožka se pokusil,že Natce udělá umělé dýchání z úst do úst. Zatím se mu to nepovedlo, ale zkouší to znova už to skoro je. Ale Natka pořád odolává.Bude to zkoušet pořád!!! do úst. Zatím se mu to nepovedlo, ale zkouší to znova už to skoro je. Ale Natka pořád odolává.Bude to zkoušet pořád!!!

8 nakladatelství AP|LO AP|LO :KONEC: :KONEC:


Stáhnout ppt "mini tisk NOVINKY NOVINKY V pondělí jsme cestou z tělocvičny viděli masakr první třídy.Na cestě ležela hlava ovce, někdo jí asi zabíjel a pes odvlekl."

Podobné prezentace


Reklamy Google