Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji."— Transkript prezentace:

1 FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji přežít…

2 Zajíc se proto také posadil pod strom a odpočíval… LEKTION 1 Havran sedí na stromě a odpočívá… Malý zajíc vidí havrana a ptá se: «Můžu také celý den sedět a nic nedělat?» Havran odpověděl: « Jasně, proč ne?» Tu se náhle objevila liška! Vrhla se na zajíce a sežrala ho!

3 LEKTION 1 A morální poučení z příběhu..... Když člověk celý den jen sedí a nic nedělá, měl by mít vysoké, velmi vysoké postavení…

4 « Chtěl bych vylézt na strom » šeptal krocan... « Ale k tomu mám málo sil » LEKTION 2 Krocan se bavil s býkem … « Mohl bys mi například vylízat pr…», odpověděl býk, « mé výkaly obsahují totiž plno vitamínů » Tak krocan začal býkovi lízat prd.. a pozoroval, že získal dost sil, aby se dostal na první větev. Další den, jakmile býkovi opět lízal prd.., dostal se až na druhou větev. Po 2 týdnech patolízalství, dosáhl až na vrcholek stromu. O pár dní později se objevil sedlák... Vzal svou pušku a sestřelil krocana ze stromu.

5 LEKTION 2 A morální poučení z této povídky je … Patolízalství Vás možná dostane o něco výš … ale zpravidla to dlouho nevydrží!

6 LEKTION 3 Malý ptáček letěl na jih, aby unikl zimě… Protože bylo ale chladno, měl brzy málo sil a spadl na louku. Zatímco tam ležel, přišla kráva … a upustila na něj kravinec. Jak ptáček pod kravincem ležel, zpozoroval, že se ohřívá a pomalu zas roztává.. Rozehřátý, začal z plných sil zpívat …. Kočka, která šla kolem, uslyšela zpěv a byla překvapena. Jak vycházel zpěv z kravince, odkryla ptáčka. Vyhrabala jej a na místě sežrala!

7 LEKTION 3 A morální poučení z příběhu je: 1) Ne všichni, co na Vás serou, jsou Vaši nepřátelé. 2) Ne každý, co Vás vytáhne ze sraček, je proto Váš přítel… 3) A když už jednou jsi ve sračkách, drž laskavě hubu!


Stáhnout ppt "FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji."

Podobné prezentace


Reklamy Google