Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí."— Transkript prezentace:

1 Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí

2 Ve spolupráci s Dodio s.r.o.
Seriál Ve spolupráci s Dodio s.r.o.

3 Aneb se životem jednoduše…
Vtipy Aneb se životem jednoduše…

4 Na procházce si malé děvčátko zvědavě prohlíží těhotnou paní
Na procházce si malé děvčátko zvědavě prohlíží těhotnou paní. „Vy máte v bříšku miminko?” ptá se se zájmem. „Ano,” odpoví paní. „A máte ho ráda?” „Ano, velice.” „Tak proč jste ho sežrala?!” Babička zpívá večer vnukovi ukolébavku. Po chvíli se vnuk ozve: "Babi! Jdi si zpívat do kuchyně - chce se mi spát!" Vtipy

5 Ptá se otec sedmnáctiletéh o synka: „Kam jdeš
Ptá se otec sedmnáctiletéh o synka: „Kam jdeš? A proč si s sebou bereš tu baterku?” „Jdu na rande,” odpoví synátor. „To já ve tvých letech žádnou baterku nikdy nepotřeboval,” poznamená otec. „No, ale taky se podívej, co sis přivedl domů!” Malá školačka se vrátí domů a matka se k ní hned láskyplně hrne: „Tak co, dceruško, jak ses celý den měla?” „Synáčku,” poopraví ji děvče, „dneska jsem totiž dostala dvě koule.”

6 „Tak rodino, kam kdo chce na dovolenou. ” ptá se otec
„Tak rodino, kam kdo chce na dovolenou?” ptá se otec. Hlásí se syn: „Já bych chtěl tam, kde jsem už dlouho nebyl!” „Tak tady máš dvacku a mazej k holiči!” Malý chlapeček se ptá maminky, jak přišel na svět. Ta přemýšlí, jak by mu to v jeho věku podala, a nakonec mu řekne: „To jsme se s tatínkem večer cukrovali, až ses nám narodil.” Chlapeček si večer vezme cukřenku, důkladně se pocukruje a jde spát. Ráno se vzbudí a kouká, plná postel mravenců. Navztekaně se rozkřikne: „Kdybych nevěděl, že jste moje děti, tak vás pozabíjím!”

7 Děti na procházce v lese spatří oběšence
Děti na procházce v lese spatří oběšence. Všechny se s křikem rozprchnou, jen malinký Adolfek zůstane. Zamíří přímo k umrlému, chvíli si ho prohlíží a pak znechuceně povídá: „Přestaň se už konečně houpat, sobče, ta houpačka není jenom tvoje!” Hrají si chlapeček a holčička na písku a na lavičce sedí děda, který je hlídá. Kolemjdoucí žena se jen usmívá. Asi za hodinu se vrací, a vidí, že děti hrabají v písku, jako kdyby něco hledaly. A jelikož je hrozně zvědavá, tak se jich ptá: „Co to děláte?” A děti na to se slzami v očích: „Ale, hráli jsme si s dědou na pohřeb a teď ho nemůžeme najít!”

8 „Proč k vám stěhují tu obrovskou klec, Petře
„Proč k vám stěhují tu obrovskou klec, Petře?” „Dostal jsem od táty domácí vězení!” Maminka se ptá malé Aničky: „Copak jsi, Aničko, dneska venku dělala?” „To, co dělají ptáčci.” „Jo? Ty jsi zpívala a pískala?” „Ne, papala jsem žížalu!”

9 „Maminko, dnes mě poprvé oslovil muž. ” chlubí se doma Verunka
„Maminko, dnes mě poprvé oslovil muž!” chlubí se doma Verunka. „No vidíš, dcerunko,” rozzáří se matka. „Už jsi velká, tak to chodí. Nejdříve tě osloví, pak pozve na schůzku, potom se vdáš a budeš mít rodinu. No a co ti řekl?” „Uhni z cesty, huso!” Otec se synem pozorují hořící dům a malý se zeptá: „Tatí, a nebudou už ta vajíčka hotová?”

10 Matka najde v tašce své desetileté dcery krabičku: „Že se nestydíš, taková malá holka a už nosíš pudřenku!” „Ale mami, to není pudřenka, to je pouzdro na cigára.” Maminka se ptá synka: "Co bys chtěl pod stromeček? Bratříčka nebo sestřičku?" A syn na to: "Sáňky, jestli tě to dole neroztrhne!"

11 Vtipný Obrázek

12 Vyrobilo Krátký film TRUTNOV a.s.


Stáhnout ppt "Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí."

Podobné prezentace


Reklamy Google