Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová."— Transkript prezentace:

1 Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová

2 Chtěla bych Vám vyprávět příběh, který prožila moje kamarádka.
Jednoho dne se přihlásila na FACEBOOK a uviděla tam žádost o přátelství od Josefa Kumpeho a hned i zprávu.Žádost přijala i když ho neznala( viděla jeho profilovou fotku a hned se jí zalíbil). Když otevřela zprávu psalo se tam : ,,Milá Františko, narazil jsem na tebe omylem, ale hned ses mi zalíbila. Chtěl bych si s tebou dál psát, ale i vidět tě.“ Ona mu hned odpověděla a tak si psali dál. On jí posílal svoje fotky a ona jemu taky..

3 Františka byla zamilovaná
Františka byla zamilovaná. Psala si s Pepou celý den i noc… Všechno mu o sobě napsala a byla konečně šťastná. Jednoho dne jí napsal, že by jí chtěl vidět. Domlouvali se na schůzku docela dlouho. Jednou se konečně domluvili. Měl přijít den schůzky, ale Františka to odložila kvůli rodinným problémům. Pepa to pochopil a naplánovali si schůzku na jindy. Chtěl Františku totiž moc vidět a ona jeho taky.

4 Když přišel konečně ten den kdy se měli setkat, Františka si na sebe vzala jen to nejhezčí co ve skříni našla, aby se Pepovi zalíbila( vzala si minisukni a krátké tílko). Měli se sejít ve 13,00 v parku na lavičce. Františka tam přišla o 5 minut později „Pepa“ už tam seděl.. Ale ona viděla nějakého pánu, kterému bylo asi 50 let.. Slušně se ho zeptala jestli tady není nějaký kluk jménem Pepa a on jí odpověděl: „To já jsem tvůj Pepa. Já jsem ti psal všechny zprávy a posílal fotky.“

5 Ona tomu nechtěla uvěřit, proto se rozeběhla domů… „Pepa“ běžel za ní chytil jí za ruku a chtěl jí odtáhnout do křoví… Františka se mu nakonec vytrhla a utekla.. Jeho na FACEBOOKU nahlásila za zneužití, odstranila si ho z přátel a vymazala všechny zprávy co si psali.. Nakonec to dopadlo dobře, ale jen o fous.. Láska přes internet? UŽ NIKDY!!!


Stáhnout ppt "Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová."

Podobné prezentace


Reklamy Google