Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk."— Transkript prezentace:

1

2 Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk.

3 Když Bůh otevřel jedno oko a uviděl mě, zeptal se: Dítě moje, co je dnes tvé největší přání? Boží láska je taková jako oceán: začátek vidíš ale konec nikoli. Tato zpráva bude mít účinek hned jak jí dostaneš. Pro někoho to je hloupost, ale ten kdo mi jí poslal, pomalu pocítil význam této zprávy. Podívejme se spolu, jak to funguje: Andělé existují, ale NE vždy mají křídla tak je nemůžeme poznat. Takoví andělé bez křídel se nazývají přátelé.To jsi pro mě i Ty. A já jsem odpověděl: Bože, prosím tě, dávej pozor na všechny, kteří dostanou tuto zprávu a přečtou jí.Na jejich rodiny i všechny jejich přátele, protože tito lidé si to zaslouží a Já je mám velmi ráda.

4 Pošli tuto zprávu svým dalším přátelům a dnes se stane s Tebou něco zvláštního. Uslyšíš něco,co jsi už dávno slyšet chtěl/a. To není sranda,někdo se za Tebou přijede podívat a nebo Ti někdo zavolá. Poví Ti něco takového,co jsi už dávno čekal. Prosím tě nepřetrhni řetěz a pošli to aspoň 7 dalším lidem.


Stáhnout ppt "Takové přáníčko se čas od času, ne-li pořád hodí každému :-) Jde to atomaticky,zapni zvuk."

Podobné prezentace


Reklamy Google