Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel."— Transkript prezentace:

1 NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK

2 PODPORUJÍ NÁS

3 Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel

4 Jak se můžete zapojit Staňte se spoluorganizátorem projektu nebo jeho částí (např. společenského večera) Zapojte se do medializace projektu, buďte naším mediálním partnerem. Podpořte náš projekt finančně jako hlavní sponzor nebo partner projektu. Věnujte ceny pro vítěze, finalisty a odbornou porotu, a buďte naším mecenášem.

5 Naše hlavní protiplnění Přímé propojení s cílovou skupinou 6000 ks letáků směřovaných na vysoké školy infomail prostřednictvím kácovské starostky představitelům měst a obcí (6000) oslovení turistů lokality Posázaví prostřednictvím MAS Posázaví a mediálních partnerů infomail na odborníky turismu (informační centra, provozovatelé, pedagogové)

6 O projektu Projekt „Aby se zámek Kácov neskácel“ vzniká ve spolupráci s obcí Kácov a odbornými vysokými školami (VŠH, UTB Zlín, VŠE…). Jedná se o „pilot“ zastřešujícího projektu „Studenti oživují obecní památky“, který si klade za cíl v následujících cca třech letech oživit dalších deset památek v majetku obcí. Podstatou projektu je soutěž, určená pro studenty vysokých škol, především oboru marketing cestovního ruchu. Ti budou mít za úkol na základě přesného zadání vytvořit originální nízkorozpočtový turistický produkt a jeho prezentaci pro zámek Kácov. Vítězný návrh bude následně realizován a obec Kácov se zavazuje, že jej využije za aktivní podpory organizátora pilotu.

7 O partnerství Partner projektu se automaticky stává partnerem realizace vítězného návrhu a 10 % věnovaných finančních prostředků bude směřováno na jeho realizaci. Partner projektu je zároveň členem odborné poroty, tudíž se přímo podílí na výsledku soutěže. Veškeré finanční prostředky získané od partnerů budou využity výhradně pro projekt a realizaci vítězného návrhu. V případě, že Vám nevyhovuje forma sponzoringu celého projektu, staňte se partnerem pouze některých jeho částí (programování webu, tisky letáků, natočení videospotu…)

8 Kdo za projektem stojí Alena Konvalinová autorka projektu a projektová manažerka + 420 724 101 784 konvalinova@studentiozivujipamatky.cz Marcela Dvořáková Péče o obchodní partnery a sponzory +420 775 147 211 dvorakova@studentiozivujipamatky.cz Alena Klímková Komunikace s partnery +420 722 685 302 klimkova@studentiozivujipamatky.cz

9 Komu patří dík Paní starostce obce Kácov Mgr. Soně Křenové (za energii, čas, nadšení a otevřenost, které projevovala a projevuje již od začátku projektu) Za konzultace k projektu: Ing. Šárce Tittelbachové (Katedra Arts managementu, VŠE) Ing. Monice Palatkové, Ph.D. (od 1.9.2014 na pozici ředitelky pro koncepční rozvoj, CzechTourism) Ing. Lucii Plzákové, Ph.D. (katedra cestovního ruchu, VŠH) Posázaví o.p.s

10 Podpořte prostřednictvím našeho projektu studenty a opomíjené tuzemské památky také Vy.


Stáhnout ppt "NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel."

Podobné prezentace


Reklamy Google