Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Integrationsfachdienst Job Coaching. Integrationsfachdienst Job Coaching (JC) je…  JobCoaching je službou se zásadně preventivním zaměřením, jejíž cílem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Integrationsfachdienst Job Coaching. Integrationsfachdienst Job Coaching (JC) je…  JobCoaching je službou se zásadně preventivním zaměřením, jejíž cílem."— Transkript prezentace:

1 Integrationsfachdienst Job Coaching

2 Integrationsfachdienst Job Coaching (JC) je…  JobCoaching je službou se zásadně preventivním zaměřením, jejíž cílem je udržitelná integrace osob se zdravotním postižením do pracovního života.

3 Integrationsfachdienst Job Coaching (JC) je…  poradenství  doprovázení na pracovišti  poskytování informací a sítí Tyto 3 aspekty představují centrální poslání služby JobCoaching.

4 Integrationsfachdienst Poradenství  Poradenství je v první řadě zaměřeno na osoby se zdravotním postižením a jejich sociální prostředí, jakož i na podniky a ostatní zaměstnavatele.

5 Integrationsfachdienst Doprovázení  Doprovázení na pracovišti může mít různé podoby. Typickými situacemi pro působení jobcoachingu jsou praxe, zkušební doba, fáze zaučování a zaškolování, restrukturalizace podniku a hrozící výpověď – krizový management.

6 Integrationsfachdienst Poskytování informací  Komunikace informací o výkonnosti doprovázených osob a dopadech na konkrétní pracovní situaci jak vůči osobám se zdravotním postižením, tak vůči jejich sociálnímu prostředí a zaměstnavateli.

7 Integrationsfachdienst Pro koho je JC určen?  JC mohou využít všichni klienti a podniky, o které pečuje společnost autArK Arbeitsassistenz.

8 Integrationsfachdienst Spolupráce Job Coaching AASS klient podnik prostředí

9 Integrationsfachdienst Kde se koná JC?  Přímo v podniku  Doprovázení na pracovišti  Coaching i mimo podnik  Doprovázení až do šesti měsíců  Intenzita podle potřeby

10 Integrationsfachdienst Využití JC?  Komunikace s kolegy  Předávání pracovně-technických dovedností  Motivace a postoj k práci  Hrozící ztráta pracovního místa  Doprovázení praxe  Orientace v čase a prostoru  Podpora v sociálním prostředí

11 Integrationsfachdienst Reálná situace Klient si nedokáže zachovat přehled Klient si nevzpomíná

12 Integrationsfachdienst Pracovní prostředky magnetický stůl tlačítka Start a Stop kontrolní tlačítko

13 Integrationsfachdienst Stanovit počáteční bod stanovení kontrolovaného úseku umístění tlačítka Start

14 Integrationsfachdienst Stanovit koncový bod stanovení kontrolovaného úseku umístění tlačítka Stop

15 Integrationsfachdienst Pracovní úkol kontrolovat a doplňovat regály

16 Integrationsfachdienst Umístit kontrolní tlačítko označení kontrolního úseku umístění kontrolního tlačítka

17 Integrationsfachdienst Kontrola regálu


Stáhnout ppt "Integrationsfachdienst Job Coaching. Integrationsfachdienst Job Coaching (JC) je…  JobCoaching je službou se zásadně preventivním zaměřením, jejíž cílem."

Podobné prezentace


Reklamy Google