Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Valné shromáždění 14.12.2013 Mgr. Ing. Andrea Tláskalová KMD Zbiroh.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Valné shromáždění 14.12.2013 Mgr. Ing. Andrea Tláskalová KMD Zbiroh."— Transkript prezentace:

1 Valné shromáždění 14.12.2013 Mgr. Ing. Andrea Tláskalová KMD Zbiroh

2 ERANA  V srpnu 2012 jsem byla oslovena s nabídkou spolupráce na mezinárodních projektech týkajících se ŽP: ER – ERic Frenette – Kanada AN -ANdrea Tláskalová – ČR A –Astrid Martens – Belgie  Každá z partnerských zemí si připravila vlastní videoklip na téma „ŽP“, spol. téma vodní eroze (Příčiny vodní eroze, Povodně a revitalizace)

3 ERANA – Růst rostlin - Seedgrow  Pozorování sezónního zpoždění výsevu a růstu: pšenice, ječmene a ovsa  Lokality: Zbiroh – opožděný výsev a dosev -Quebec, Kanada - nepodařilo se dodržet pravidla -Suchohrdly – nejhezčí záhony, nejlepší úroda -I špatné výsledky, jsou výsledky!!!

4 ERANA - STROMY  Fenologické pozorování národních stromů – minimálně jednoho  Fotografování stejného stromu, stejné větvičky  1x měsíčně, leden – prosinec 2014  Čtvrtletní zpráva – zaměření např. na stádia růstu, meteorologické podmínky, zbarvení listů atd.  Závěrečné zhodnocení  + další dobrovolné doprovodné aktivity - např. zasazení stromů, využití pro léčebné účely atp.

5 SEKCE – ekologie a biologie  KMD Zbiroh při Ekoškole ZŠ Zbiroh  Spolupráce:  Sdružení TEREZA - Praha  Ametyst – Plzeň  ZOO Plzeň  Nadace Partnerství – Brno  SEVER – Liberec  Člověk v tísni – Praha  Glopolis - Praha

6 SEKCE- nejméně 1x měsíčně  Návody na ekologické a biologické pokusy  Odkazy na ekologické a biologické akce a aktivity pro kluby  Zajímavé články o novinkách z oblasti ekologie a biologie  Výlety za ekologií a biologií  Odkazy na internetové stránky


Stáhnout ppt "Valné shromáždění 14.12.2013 Mgr. Ing. Andrea Tláskalová KMD Zbiroh."

Podobné prezentace


Reklamy Google