Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Policie České republiky okresní ředitelství K A R V I N Á Naše první recepce Projektu P1000.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Policie České republiky okresní ředitelství K A R V I N Á Naše první recepce Projektu P1000."— Transkript prezentace:

1 Policie České republiky okresní ředitelství K A R V I N Á Naše první recepce Projektu P1000

2 Obvodní oddělení HAVÍŘOV 1  ulice Svatopluka Čecha 1 736 01 Havířov – Město 736 01 Havířov – Město  596 805 541, 596 805 551  974 744 651, 974 734 731

3

4 Projekt P1000  Projekt je jeden z pilířů reformy a je systémovým řešením modernizace Policie ČR. Je průlomový v tom, že modernizace služeben se provádí jak z hlediska služeb pro občany v duchu hesla policejní služebna – místo důvěry a bezpečí, tak jde o zlepšování pracovních podmínek pro policisty.  Ponuré a nehostinné kanceláře a čekárny se zamřížovanými okny se postupně stanou minulostí. Budou nahrazovány moderními recepcemi, ve kterých budou civilní zaměstnanci kvalifikovaně a efektivně pomáhat občanům při vyřizování jejich běžných záležitostí.

5 Začínáme….  Na začátku byla zpracována studie návrhu recepce, a to architektonickou kanceláří Ing. Arch. Borise Petrova se sídlem ve Frýdku Místku.  Od června do začátku září pověření pracovníci zpracovávali, předkládali, jednali, oznamovali, atd.. Jednoduše se starali, aby všechny potřebné dokumenty a povolení byly v pořádku.

6 Jak to vypadalo …

7

8

9 HHHHavířovská služebna byla dokončena s celkovými náklady čtyř miliónů. Nechybí bezbariérové přístupy a sociální zařízení pro hendikepované osoby vybavené navíc i o přebalovací pult pro maminky s těmi nejmenšími. K dispozici bude též dětský koutek.

10 Personál recepce RRRRecepce budou obsluhovány civilními zaměstnanci ; bude dána příležitost zaměstnat osoby se změněnou pracovní schopností. PPPPersonál recepce bude pečlivě proškolen tak, aby mohl občanům pomoci rychle a efektivně vyřídit jejich záležitost. NNNNa recepci by měli lidé najít profesionální a rychlou pomoc v příjemném prostředí a policisté pracovní podmínky odpovídající 21. století.

11 Cíl projektu  Cílem projektu P1000 je zlepšení pracovních podmínek pro policisty a nastavení přívětivější tváře pro občany ze strany policie.  Proto bylo započato s rekonstrukcí služeben, ve kterých bude zachován jednotný vizuální ráz a základní prvky vybavení interiéru.  Je postaven na několika etapách a snaží se změnit vnímání Policie ČR zvenčí, ale i zevnitř.

12

13

14


Stáhnout ppt "Policie České republiky okresní ředitelství K A R V I N Á Naše první recepce Projektu P1000."

Podobné prezentace


Reklamy Google