Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.timdvadva.net Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.timdvadva.net Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je."— Transkript prezentace:

1 www.timdvadva.net Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je se nějak domluvit, to, v čem se lišíme, je teď vedlejší, můžem přece stejnou cestou jít. Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit.

2 www.timdvadva.net 2. Taky se nestarám, kdo z nás je bohatší, hlavní je se nějak domluvit, to, v čem se lišíme, je teď vedlejší, můžem přece stejnou cestou jít. Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit.

3 www.timdvadva.net 3. Ať chodíš v texaskách, anebo ve fraku, hlavní je se nějak domluvit, to, v čem se lišíme, je teď vedlejší, můžem přece stejnou cestou jít. Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit.

4 www.timdvadva.net 4. Slovák, Čech nebo Rom, Rus, Němec, Arab, Žid, hlavní je se nějak domluvit, to, v čem se lišíme, je teď vedlejší, můžem přece stejnou cestou jít. Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit.


Stáhnout ppt "Www.timdvadva.net Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je."

Podobné prezentace


Reklamy Google