Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití."— Transkript prezentace:

1 Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití „pískovny“. Grantová komise bude udělovat jedinému záměru 50 milionů Kč. Na přípravu máte cca 30 minut. Připravte prezentaci svého záměru na flipový papír před výběrovou komisí. Musíte ve svém záměru respektovat „roli“ ekologů, podnikatelů, zástupců NNO volnočasových aktivit apod. Podmínkou je, že se prezentace musí aktivně (verbálně) zúčastnit všichni členové skupiny.

2 Jednotlivé skupiny (za přítomnosti ostatních zájmových skupin) přistupují před grantovou komisi a prezentují svůj záměr s lokalitou „Pískovna“(max. 10 minut). Po skončení každé prezentace následuje krátká porada grantové komise, jejím cílem je domluvit se, jestli chtějí někteří členové komise položit doplňující otázky (pozn. domluva pobíhá jako za zavřenými dveřmi, ale sledují ji jako diváci účastníci grantového řízení), komise může položit max. 2 otázky, na které zástupci dané skupiny bezprostředně odpovídají.

3 Každá skupina může ještě jednou zalobovat pro svůj projektový záměr, a to tím, že sepíše a následně přečte max. 2 minutovou závěrečnou řeč, ve které vyzdvihne přednosti svého záměru v protikladu ostatních prezentovaných projektů.

4 Grantová komise se odebere k poradě, kde na základě svých hodnotících kriterií vybere vítěze grantového řízení. Porada probíhá „za zavřenými dveřmi“.

5 Každý ze členů výběrové komise zveřejní svá kritéria pro výběr a na jejich základě vysvětlí, kterému projektu a proč dává přednost. Předseda komise spočítá hlasy a vyhlásí vítěze, popř. výsledek grantového řízení.


Stáhnout ppt "Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití."

Podobné prezentace


Reklamy Google