Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Majitelka města Přijede chlápek do Las Vegas a exceluje v kasínu: Vyhraje 200.000 dolarů. Vedení hotelu mu nabídne ubytování suite na jednu noc v naději,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Majitelka města Přijede chlápek do Las Vegas a exceluje v kasínu: Vyhraje 200.000 dolarů. Vedení hotelu mu nabídne ubytování suite na jednu noc v naději,"— Transkript prezentace:

1

2 Majitelka města

3 Přijede chlápek do Las Vegas a exceluje v kasínu: Vyhraje 200.000 dolarů. Vedení hotelu mu nabídne ubytování suite na jednu noc v naději, že všechny ty prachy nebo alespoň část zase prohraje. Potěšen a povzbuzen chlápek žádá nosiče, aby mu poslal tu nejlepší holku, kterou zná.

4 Zakrátko přijde žena tak krásná a půvabná, jakou chlápek ještě nikdy neviděl. Nalije ji sklenku šampaňského a ptá se, kolik bere za práci rukou. „Tisíc dólarů“. „Cože???!!! Není to předražené?“ Žena ho zavede k oknu a říká: „Vidíš tam dole ten obchod s exklusivním prádlem? Mám takové ještě tři a všechny jsem je koupila za peníze vydělané ruční prací. Musím v tom být dost dobrá, nemyslíš?

5 Chlápek souhlasí. Když žena skončí svoji práci, celý zadýchaný jí chlápek rozechvěně říká: „Tak mi to rukou ještě nikdo neudělal!!! A kolik by stálo vyřízení ústní?“ „Pět tisíc doláčů“, odpovídá žena. „CO?????????!!!!!!!!!“ Znovu ho zavede k oknu a praví:

6 „Vidíš tam naproti ten super hotel s kasínem? Je celý můj. Koupila jsem ho za peníze vydělané jenom a pouze orálním sexem, takže jsem určitě dobrá! Co ty na to? Chlápek opět souhlasí a když to všechno skončí, tak vyčerpaně, skoro bez dechu, zasípe: „To byl nejlepší orální sex, jaky jsem dosud zažil. Nezbývá mi než se zeptat, kolik chceš za sex se vším všudy.“ Na to žena odpoví:

7 Chlapče... Kdybych měla vaginu, už by mi patřilo celé město..!

8


Stáhnout ppt "Majitelka města Přijede chlápek do Las Vegas a exceluje v kasínu: Vyhraje 200.000 dolarů. Vedení hotelu mu nabídne ubytování suite na jednu noc v naději,"

Podobné prezentace


Reklamy Google