Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Můj pejsek se jmenuje Betynka.. No začalo to zhruba před 6 lety, když jsme jeli do Mladé Boleslavy pro pejska. Vybrali jsme dobře !

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Můj pejsek se jmenuje Betynka.. No začalo to zhruba před 6 lety, když jsme jeli do Mladé Boleslavy pro pejska. Vybrali jsme dobře !"— Transkript prezentace:

1 Můj pejsek se jmenuje Betynka.

2 No začalo to zhruba před 6 lety, když jsme jeli do Mladé Boleslavy pro pejska. Vybrali jsme dobře !

3 Je to yorkšírský teriér. Má černou srst a světle zelené oči. Je to takový domácí povaleč, buď se válí u kamen, nebo na gauči.

4 No co se týče vychovanosti, umí jen pár povelů a to: sedni, dej pac, a čekej. Ale také například když jí pustíme na zahradu a řekneme jí „vyčůrej se“ tak to hnedka udělá.

5 Betynka je náš první pejsek, a tak jsme si museli chvilku zvykat, na to že když nějak šlapu tak se musím podívat abych jí nerošlápl.

6 Tak k tomuhle bazénu má Bettynka blízko. Ano už se v něm občas vykoupala.

7 Bettynku krmíme pouze granulemi, ale občas dostává za odměnu nějaký pamlsek jako například sušené tyčinky, nebo taštičky.

8 Je to taková naše tulačka, jakmile venku něco bouchne už se snaží utéct, takhle už nám jednou utekla… když jsme se to dozvěděli od policajtů.

9

10 Doufám že se vám prezentace líbila. Vypracoval:Daniel Berka 8.A


Stáhnout ppt "Můj pejsek se jmenuje Betynka.. No začalo to zhruba před 6 lety, když jsme jeli do Mladé Boleslavy pro pejska. Vybrali jsme dobře !"

Podobné prezentace


Reklamy Google