Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výuka Excelu: posloupnosti Co to vlastně jsou posloupnosti? Jednoduše řečeno posloupnosti jsou jakési ulehčeni od zbytečné práce a unavené ruky Existuje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výuka Excelu: posloupnosti Co to vlastně jsou posloupnosti? Jednoduše řečeno posloupnosti jsou jakési ulehčeni od zbytečné práce a unavené ruky Existuje."— Transkript prezentace:

1

2 Výuka Excelu: posloupnosti

3 Co to vlastně jsou posloupnosti? Jednoduše řečeno posloupnosti jsou jakési ulehčeni od zbytečné práce a unavené ruky Existuje několik možných variant posloupnosti(dny,roky,měsíce…) Viz. už Excel osobně

4 Začátky… 1.Možnost : Program Microsoft Office Excel můžeme spustit 2klikem přes ikonu na pracovní ploše. Otevření programu Microsoft Office Excel

5 2. Možnost : Jestliže však ikonu programu Microsoft Office Excel nemáme na pracovní ploše, můžeme ho spustit přes Start: Všechny programy : Microsoft Office a zde už si vybereme jaký program budeme používat. V našem případě to bude program Excel.

6 Gratuluji Vám úspěšně jste otevřeli program Excel. Nyní mi dovolte abych vám ukázal něco málo z Excelu. Konkrétně o posloupnostech.

7 1. Do Buňky(obdélníčku) napíšeme jakýkoliv den, měsíc nebo číslo

8 2. Označíme buňku a to tak ze na ni klikneme

9 3. V právem dolním rohu se nám objeví malý čtvereček na který klikneme pravým tlačítkem myši ho táhneme dolů 4. Výsledek je naše posloupnost

10 Lze to udělat i s ostatními udají

11 To je asi vše co byste měli vedet o posloupnostech v Excelu. Doufám, ze se vám tahle prezentace líbila a přeji Vám hodně štěstí s tímto programem.


Stáhnout ppt "Výuka Excelu: posloupnosti Co to vlastně jsou posloupnosti? Jednoduše řečeno posloupnosti jsou jakési ulehčeni od zbytečné práce a unavené ruky Existuje."

Podobné prezentace


Reklamy Google