Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka"— Transkript prezentace:

1 Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Roškotova 1692/4, Praha 4 – Braník | |

2 Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka se věnuje ve svých učebních programech výuce jazzu, populární a klasické hudbě. Je jedinou konzervatoří tohoto zaměření v České republice. V současnosti škola nabízí obory šestiletého studia se zaměřením skladba, dirigování a aranžování, hra na nástroje spojenou s výukou jazzové interpretace a improvizace, populární zpěv a hudebně - dramatické umění se zaměřením na muzikál. V rámci Vyšší odborné školy probíhá tříleté studium v oborech tvorba textu a scénáře a hudba, se zaměřením na jazz.

3 Obory - konzervatoř 82-44-M,P/01 – Hudba Zaměření: Skladba, Dirigování, Klavír, Akordeon, Kytara, Basová kytara, Kontrabas, Housle, Saxofon a Klarinet s důrazem na hru na Saxofon, Příčná flétna, Trubka, Pozoun, Bicí, Violoncello 82-47-M,P/01 - Hudebně dramatické umění Zaměření: Muzikál 82-45-M,P/01 – Zpěv Zaměření: Populární zpěv

4 Obory – Vyšší odborná škola
82-44-N/01 – Hudba Zaměření: Jazz 82-47-N/02 - Tvorba textu a scénáře Zaměření: Tvorba textu a scénáře

5 Přijímací řízení - konzervatoř (talentové zkoušky)
Talentové zkoušky pro obory Hudba, Zpěv a Hudebně dramatické umění probíhají ve dnech a Přihlášky ke studiu je potřeba zaslat do 30. listopadu řediteli na adresu školy.

6 Přijímací řízení - VOŠ Přijímací zkoušky pro obor Hudba - zaměření Jazz proběhnou v termínech 19. a 20. června 2014, pro obor Tvorba textu a scénáře 19. června 2014. Přihlášky ke studiu je potřeba zaslat do 31. května na adresu školy. K přihlášce je třeba přiložit životopis a ověřenou kopii maturitního vysvědčení. Uchazeči, kteří letos maturují, vyplní prospěch na zadní straně přihlášky a přihlášku si nechají potvrdit v navštěvované SŠ. Ověřenou kopii maturitního vysvědčení odevzdají dodatečně.

7 Přípravné kurzy hudební teorie
Ve čtvrtky , a probíhají na škole přípravné kurzy hudební teorie zakončené testem nanečisto. Zájemci se mohou přihlásit osobně nebo písemně na studijním oddělení KJJ nejpozději do pátku , přihlášky lze stáhnout z webových stránek školy Kurzovné ve výši Kč lze platit osobně v hotovosti oproti příjmovému dokladu nebo bankovním převodem nejpozději do pátku

8 Školní rok 2012/2013

9 Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Roškotova 1692/4, Praha 4 – Braník | |


Stáhnout ppt "Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka"

Podobné prezentace


Reklamy Google