Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“"— Transkript prezentace:

1 Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“

2 HŘÍBEČCI Typickou podzimní pochutinou jsou brambory. Naše nejmenší děti si z nich vyrobily krásné panáčky.

3

4

5

6 KOŤATA A opět brambory, tentokrát pečené. Sami jsme si je nakrájeli a paní kuchařky nám je upekly. A jak nám chutnalo, to vidíte sami.

7

8

9

10 SLUNÍČKA Děti ze Sluníček pozvaly rodiče a společně si upekli bramborové placky, které dříve pekly naše babičky. A než byly placky hotové, všichni si vyrobili „podzimníčky“ a pomáhali při dlabání dýně.

11

12

13

14

15

16 VEVERKY Děti zapojily svoje rodiče a doma si uvařili rodinné oblíbené jídlo, vše si nafotili a ve školce vytvořili „Kuchařku veverky Zrzečky“.

17

18

19

20 BERUŠKY Snad nejoblíbenější dětské jídlo je krupicová kaše. Děti poprosily naše kuchařky, aby jim tuto dobrotu uvařily. Ta byla ale slaďoučká!

21

22

23

24 DRACI A co je typické pro oslavu narozenin? Není to jen dort, ale také obložené chlebíčky se šunkou, vajíčkem a zeleninou. A nemůže chybět ani přípitek.

25

26

27

28

29 MEDVĚDI „Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo doma?“ Tak to byla otázka pro děti a rodiče. A kdo se stal vítězem? Jak jinak, než bramborové hranolky. A tak si je děti ve třídě také upekly a moc si na nich pochutnaly.

30

31

32


Stáhnout ppt "Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“"

Podobné prezentace


Reklamy Google