Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Plán klienta Pavel. Kuchařka Prohlídka kuchařek a časopisů inspirovala Pavla, aby si vytvořil svou kuchařku Albertku. Pavel sbírá časopisy o jídle, při.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Plán klienta Pavel. Kuchařka Prohlídka kuchařek a časopisů inspirovala Pavla, aby si vytvořil svou kuchařku Albertku. Pavel sbírá časopisy o jídle, při."— Transkript prezentace:

1 Plán klienta Pavel

2 Kuchařka Prohlídka kuchařek a časopisů inspirovala Pavla, aby si vytvořil svou kuchařku Albertku. Pavel sbírá časopisy o jídle, při nákupech sleduje, zda vyšlo nové číslo časopisu Albert. Pavel si časopisy prohlédne a vybírá recepty pro sebe a pro spolubydlící. Jídla rozpoznává vizuálně. Recepty vystřihuje a nalepí do své kuchařky.

3 Kuchařka – výběr receptů

4 Kuchařka – při tvorbě albertky

5

6 Vaření podle kuchařky Plán: naučit se připravit řízek a bramborovou kaši. Pavel se naučil obalovat řízky a ušlehat bramborovou kaši. Postupně se učí vařit další jídla ze své kuchařky.

7 Vaření podle kuchařky – řízky

8 Vaření podle kuchařky – bramborová kaše

9 Ovládání kuchyňských spotřebičů Odšťavňovač Toastovač Zapékač

10 Ovládání spotřebičů - odšťavňovač Pavel se učí pracovat s odšťavňovačem, dokáže si omýt, připravit a nakrájet zeleninu a ovoce, dokáže manipulovat s přístrojem a připravit vitamínové nápoje pro sebe, spolubydlící a návštěvy.

11 Ovládání spotřebičů – odšťavňovač

12

13

14 Ovládání spotřebičů – toastovač Po úspěšném zvládnutí přípravy šťáv se Pavel učil používat další spotřebič – toastovač. Umí si zapnout přístroj, připravit pečivo. Hotové topinky dokáže dále upravit a servírovat.

15 Ovládání spotřebičů – toastovač

16 Ovládání spotřebičů – zapékač

17

18 Práce na počítači Naučit se pracovat na počítači. Mít svůj počítač. Pavel chodil na počítač k asistentce a do školy. Cíl: Bude umět psát na počítači a počítat si nákupy. Pavel umí zapnout a vypnout počítač, píše si čísla do tabulek.

19 Práce na počítači

20 Děkuji za pozornost. Margita Vyskočilová


Stáhnout ppt "Plán klienta Pavel. Kuchařka Prohlídka kuchařek a časopisů inspirovala Pavla, aby si vytvořil svou kuchařku Albertku. Pavel sbírá časopisy o jídle, při."

Podobné prezentace


Reklamy Google