Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Studená kuchyně Číslo DUM: VY_52_INOVACE_104_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Studená kuchyně Číslo DUM: VY_52_INOVACE_104_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická."— Transkript prezentace:

1 Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Studená kuchyně Číslo DUM: VY_52_INOVACE_104_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická oblast: Příprava jednoduchých pokrmů a nápojů Autor: Ivana Bednářová Anotace: Žák si osvojuje vědomosti v oblasti přípravy pokrmů Klíčová slova: Saláty, chuťovky, chlebíčky, obložené mísy Metodické pokyny: Jsou součástí materiálu Druh učebního materiálu: Interaktivní prezentace - PowerPoint Druh interaktivity: Kombinovaná Cílová skupina: Žáci praktické školy jednoleté Datum vzniku DUM: 5. srpna 2013 Soubory DUM: Adresa školy: MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie, Frýdecká 34, Český Těšín

2

3 plátky veky (bílé, tmavé) salát nebo pomazánka uzenina (šunka, salám) na ozdobu vejce, okurka, sýr,…

4 plátky rohlíku (bílý,tmavý) pomazánka (sýr,česnek, …) plátek klobásky, sýra,… na ozdobu olivy,okurka, … spojujeme párátkem

5 Saláty z různých surovinkrájíme kostičky, nudličky, plátky,..spojujeme dresinky nebo majonézou používáme na chlebíčky, k plnění zeleniny nebo jako přílohu

6 Obložené mísy různé druhy uzeninrůzné druhy sýrůplněná masazeleninavařená vejce

7 Úkoly pro žáky Vyhledej pomocí internetu obrázky obložených mís a pojmenuj použité suroviny. Pojmenuj pomůcky používané v kuchyni.

8


Stáhnout ppt "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Studená kuchyně Číslo DUM: VY_52_INOVACE_104_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická."

Podobné prezentace


Reklamy Google