Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Doplňky k hlavním pokrmům Číslo DUM: VY_52_INOVACE_119_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Doplňky k hlavním pokrmům Číslo DUM: VY_52_INOVACE_119_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů."— Transkript prezentace:

1 Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Doplňky k hlavním pokrmům Číslo DUM: VY_52_INOVACE_119_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická oblast: Základní technologické postupy přípravy pokrmů Autor: Ivana Bednářová Anotace: Žák si osvojuje vědomosti v oblasti přípravy pokrmů Klíčová slova: Saláty, kompoty Metodické pokyny: Jsou součástí materiálu Druh učebního materiálu: Interaktivní prezentace - PowerPoint Druh interaktivity: Kombinovaná Cílová skupina: Žáci praktické školy jednoleté Datum vzniku DUM: 7. července 2013 Soubory DUM: Adresa školy: MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie, Frýdecká 34, Český Těšín

2

3 Doplňují o vitamíny Zpestřují pokrm esteticky

4  Podávají se zvlášť v misce  Čerstvá zelenina – okurky, rajčata, papriky, mrkev, zelí, hlávkový salát, …  Přidává se zálivka nebo dresink

5

6  Podávají se zvlášť v misce  Jeden druh ovoce nebo míchané  Ochucené cukrem, citronem, kořením

7 Ze kterých surovin na obrázcích připravíte kompot a ze kterých salát?

8


Stáhnout ppt "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905 Název DUM: Doplňky k hlavním pokrmům Číslo DUM: VY_52_INOVACE_119_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů."

Podobné prezentace


Reklamy Google