Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo projektu:  CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo projektu:  CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:"— Transkript prezentace:

1 Číslo projektu:  CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Hygienické zásady při práci na zahradě a ve skleníku Kód VM: VY_52_INOVACE_35_64 Vzdělávací předmět: Pěstování rostlin Tematická oblast: Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Autorka: Renáta Zapletalová Anotace: Pomocí textu a pracovního lis tu se žáci seznámí s hygienickými zásadami při práci na zahradě a ve skleníku Klíčová slova: Gumové rukavice, mytí rukou Metodické pokyny: Metodické pokyny jsou součástí materiálu Druh učebního materiálu: Prezentace doplněná pracovním listem Druh interaktivity: Aktivita kombinovaná Cílová skupina: Žák praktické školy dvouleté, 1. ročník Datum vzniku VM: 19. srpna 2013  VM je součástí:  -- Soubory: Přístupné na Adresa školy: MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie, Frýdecká 34, Český Těšín

2 Hygienické zásady při práci na zahradě a ve skleníku

3 Při práci na zahradě a ve skleníku je třeba dodržovat základní hygienická pravidla:
Dodržovat pravidla používání osobních ochranných pomůcek jako jsou např. gumové či kožené rukavice aj. Při práci na zahradě nejíme . Na pracovišti je potřeba dodržovat čistotu a pořádek. Po práci si každý očistí oděv a obuv od větších nečistot a důkladně si umyje ruce.

4 Pracovní list Roztřiď, co je správně a co špatně při práci na zahradě, povídej si o tom se spolužáky. Uveď další příklady.

5 Použité zdroje: obrázek galerie klipart www.cpzp.cz

6 Použité zdroje : obrázky galerie klipart


Stáhnout ppt "Číslo projektu:  CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:"

Podobné prezentace


Reklamy Google