Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Průzkum V rámci průzkumu, který probíhal v květnu a červnu 2010 náš projektový tým oslovil 6 škol, ze kterých získal zpět 72 vyplněných dotazníků. Oslovili.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Průzkum V rámci průzkumu, který probíhal v květnu a červnu 2010 náš projektový tým oslovil 6 škol, ze kterých získal zpět 72 vyplněných dotazníků. Oslovili."— Transkript prezentace:

1 Průzkum V rámci průzkumu, který probíhal v květnu a červnu 2010 náš projektový tým oslovil 6 škol, ze kterých získal zpět 72 vyplněných dotazníků. Oslovili jsme tyto školy: Střední škola, Ostrava-Kunčice, p. o. Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, p. o. Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, p. o. Střední průmyslová škola elektrotechniky a informatiky, Ostrava, p. o. Střední škola teleinformatiky, Ostrava, p. o. Střední škola elektrotechnická, Ostrava, Na Jízdárně 30, p. o.

2 Průzkum Pohlaví Identifikační údaje

3 Průzkum Věk Identifikační údaje

4 Průzkum Dosažené vzdělání Identifikační údaje

5 Průzkum Chcete si svou odbornou kvalifikaci prohloubit? Identifikační údaje

6 Průzkum Typ střední školy na které vyučujete? Identifikační údaje

7 Průzkum Ve které fázi profesní dráhy se právě nacházíte? Identifikační údaje

8 Průzkum Vyhovuje Vám zaměření DVPP na oblast elektrotechniky? Průzkumná část

9 Průzkum Vyhovuje Vám kombinovaná forma výuky v DVPP? Průzkumná část

10 Průzkum Jaká hodinová dotace kurzu je pro Vás přijatelná? Průzkumná část

11 Průzkum Jaký přínos pro Vás mohou mít odborné exkurze? Průzkumná část

12 Průzkum Jaké téma Vás nejvíce zajímá v oblasti "Základdy elektrotechniky"? Průzkumná část

13 Průzkum Měl/a byste zájem se seznámit s inteligentními domovními instalacemi? Průzkumná část

14 Průzkum Která oblast inteligentních domovních instalací by Vás nejvíce zajímala? Průzkumná část

15 Průzkum O jaký druh podpory byste měli spíše zájem? Průzkumná část

16 Průzkum Zhodnocení průzkumu – identifikační údaje Většina respondentů v průzkumu byli muži 83% Věk respondentů byl 40 a více let 82% 78% respondentů mělo vystudovanou Vysokou školu v oboru nebo Střední školu s maturitní zkouškou a k tomu pedagogické studium 90% učitelů si chce svou odbornou kvalifikaci prohloubit Většina námi oslovených učitelů (81%) má praxi ve školství 11 a více let

17 Průzkum Zhodnocení průzkumu – průzkumná část 89% oslovených učitelů vyhovuje zaměření DVPP na oblast elektrotechniky 94% učitelů upřednostňuje kombinovanou formu DVPP 59% respondentů dává přednost nižší hodinové dotaci vzdělávacího modulu a to 60 hodin Většina oslovených považuje odborné exkurze za převážně přínosné. Oslovení učitelé projevili největší zájem o tyto tři témata z oblasti Základů elektrotechniky: řešené obvodů, střídavé proudy, trojfázová soustava 92% učitelů má zájem se seznámit s moderními domovními instalacemi. A to v poměru 57% ovládaní objektu a 43% ochrana objektu Učitelé mají zájem z 65% o učební texty a z 35% o metodickou podporu.

18 Průzkum DĚKUJI ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "Průzkum V rámci průzkumu, který probíhal v květnu a červnu 2010 náš projektový tým oslovil 6 škol, ze kterých získal zpět 72 vyplněných dotazníků. Oslovili."

Podobné prezentace


Reklamy Google