Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám."— Transkript prezentace:

1 Téma.10.Příroda a já

2  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám dávaji kyslík. A tak se p přírodu musíme starat a pomáháme ji že sbírame papirky, a všelijaký nepořádek od aut..:D Příroda podle Karla Bednáře

3

4 Obrázek přírody kde bych chtěl jít

5  Příroda (nazývaná také hmotný svět nebo přírodní svět), je veškerá hmota a energie a to hlavně v základní, člověkem neovlivněné formě. Příroda je předmětem vědeckých studií.hmotaenergie Příroda - Google


Stáhnout ppt "Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám."

Podobné prezentace


Reklamy Google