Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Najdi ve větách volně žijící zvířata Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Najdi ve větách volně žijící zvířata Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."— Transkript prezentace:

1 Najdi ve větách volně žijící zvířata Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová

2 Anotace: Materiál obsahuje prezentaci k procvičení volně žijících zvířat. Žák bude hledat zvíře v jednotlivých větách. Po kliknutí se objeví odpověď. Autor: Mgr. Zuzana Švihlová (Autor) Datum vytvoření: březen 2013 Jazyk: čeština Vzdělávací oblast: člověk a jeho svět Tematický okruh: rozmanitost přírody Očekávaný výstup: roztřídí některé přírodniny podle nápadných určujících znaků, uvede příklady výskytu organismů ve známé lokalitě Speciální vzdělávací potřeby: žádné Klíčová slova: volně žijící zvířata Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žák, 1. – 3. ročník Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň – první období Typická věková skupina: 7 - 9 let

3 Dnes je moje lenost příšerná.

4 U babičky máme dvě domácí zvířata.

5 Je - li škaredý, hezky ho učeš. Je – li škaredý, hezky ho učeš.

6 Maminka maso vaří ve velkém hnědém hrnci.

7 Pravda je, že každý není tak ochotný.

8 Naše Lída někdy chodí pozdě.

9 Dnes venku Kačka našla cizí peněženku.

10 Toto děvče laskavě pustilo starou paní do dveří.

11 Co je v těle za jícnem?

12 Pračka, necky a valcha jsou pomůcky při praní.

13 Venku na cestě bylo zaparkované auto.

14 Chceš k obědu rýži nebo brambory?. Chceš k obědu rýži nebo brambory.


Stáhnout ppt "Najdi ve větách volně žijící zvířata Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."

Podobné prezentace


Reklamy Google