Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Řazení událostí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Řazení událostí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."— Transkript prezentace:

1 Řazení událostí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová

2 Anotace: Materiál obsahuje prezentaci k uspořádání událostí, jak šly za sebou. Žáci hledají události od nejstarší k nejmladší. Po kliknutí se objeví správná odpověď. Autor: Mgr. Zuzana Švihlová (Autor) Datum vytvoření: říjen 2012 Jazyk: čeština Vzdělávací oblast: člověk a jeho svět Tematický okruh: lidé kolem nás Očekávaný výstup: Rozlišuje blízké příbuzenské vztahy v rodině. Speciální vzdělávací potřeby: žádné Klíčová slova: lidé, příbuzenské vztahy, rodina Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žák, 1. – 3. ročník Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň – první období Typická věková skupina: 7 - 9 let

3

4 Můj děda dostal ve škole pětku. Narodil jsem se. Moje maminka poznala mého tatínka. Začal jsem chodit do školy. Narodila se moje starší sestra. Můj děda dostal ve škole pětku. Včera jsem byl na pouti. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny.

5 Můj děda dostal ve škole pětku. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny. Narodil jsem se. Moje maminka poznala mého tatínka. Začal jsem chodit do školy. Narodila se moje starší sestra. Včera jsem byl na pouti. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny.

6 Můj děda dostal ve škole pětku. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny. Moje maminka poznala mého tatínka. Narodil jsem se. Moje maminka poznala mého tatínka. Začal jsem chodit do školy. Narodila se moje starší sestra. Včera jsem byl na pouti.

7 Můj děda dostal ve škole pětku. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny. Moje maminka poznala mého tatínka. Narodila se moje starší sestra. Narodil jsem se. Začal jsem chodit do školy. Narodila se moje starší sestra. Včera jsem byl na pouti.

8 Můj děda dostal ve škole pětku. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny. Moje maminka poznala mého tatínka. Narodila se moje starší sestra. Narodil jsem se. Začal jsem chodit do školy. Včera jsem byl na pouti.

9 Můj děda dostal ve škole pětku. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny. Moje maminka poznala mého tatínka. Narodila se moje starší sestra. Narodil jsem se. Začal jsem chodit do školy. Včera jsem byl na pouti.

10 Můj děda dostal ve škole pětku. Můj tatínek oslavil 10. narozeniny. Moje maminka poznala mého tatínka. Narodila se moje starší sestra. Narodil jsem se. Začal jsem chodit do školy. Včera jsem byl na pouti.


Stáhnout ppt "Řazení událostí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová."

Podobné prezentace


Reklamy Google