Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rasy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rasy."— Transkript prezentace:

1 Rasy

2 Lidé Lidé jsou veselé bytosti, kteří do Numínie přicházejí na přání bohů z Midgardu. A zakládají zde své kolonie a vesnice. Lidé jsou do přírody slabé bytosti. Ale za to pracovití a odvážní. V čele lidí zde stojí rod Wilson. Symbol : Jelen, snadno zranitelní, ale za to hrdí na své paroží. Taktéž erbovní zvíře rodu Wilson  Popis vzhledu: Lidé se od sebe dosti liší. Jsou snadno zranitelní a dožívají se tak průměrně 60 let. Schopnosti : Lidé jsou skvělí válečníci, ale jen pouze někteří jsou nadáni pro magii.

3 Pokud si přeci jen vyvrhel a přeješ si tak i žít
Pokud si přeci jen vyvrhel a přeješ si tak i žít. Budiž, zde jsou zakázané rasy. //Pozor! Každý hráč nemá vlohy pro to, být zakázanou rasou. Proto než se ji staneš čeká tě těžký test.//

4 Álfové Álfové jsou nejstarší a nejmocnější rasou v Numínii. Postavali Atmen a usedli na trůn. Álfský rod  Tasartir je považován za předky Eleonor a Prvního Krále. Jedná se o vládnoucí rod. Pocházejí z Álfheimu. Jsou označování jako čistokrevní a vznešení. Od Elfů se liší skoro ve všem, krom špičatých uší. Elfové je rádi označují jako Čistokrevné Elfy. Jsou velice mocní a schopní bojovníci. Symbol : Drak, který znázorňuje sílu a moc Álfů, taktéž erbovní zvíře rodu Tasartir. Popis Vzhledu : j Álfa poznáte snadno, jelikož se jedná o děti světla většinou se oblékají do bílé barvy a zdobí se stříbrem. Typické jsou modré, či zelené oči, výrazné lícní kosti, bledá pleť, která spíše připomíná křehký papír a dlouhé stříbřité, nebo blonďaté vlasy. Vysoká postava, muži většinou svalnatí se širokými rameny, ženy vysoké, štíhlé, většina Álfek je obdařena plnými ňadry . Schopnosti : Většinou jsou výborní bojovníci a lukostřelci. Jsou silnější a dožívají se vyššího věku než Elfové. po roce života působí jako desetileté děti a po dalším roce života již působí jako dvacetiletí jedinci. V tomto věku se jejich stárnutí zastaví a až za dlouhá léta jim začnou stářím šedivět vlasy.Vládci vzduchu a v některých případech vody. Rychlí a mrštní. Někteří jedinci jsou spíše nadáni na věštění, ale to se moc  často nestává. Většina Álfů jsou elegantní pradávné bytosti, které se starají jen o sebe a čest svého rodu. 

5 Elfové Elfové jsou mocnou lesní rasou. Jsou to potomci první Álfů, kteří se usídlili v lesích a postupně jsi vytvářeli vlastní jazyk, kulturu a svět přírody. Vládnoucí rod na Efském území je rod Feretakvi, Pán z Lesů. Elfové jsou mocným národem, výborní bojovníci, stavitelé, léčitelé a kováři. Od Álfů se liší především svými zvyky a pestrou paletou barvy vlasů. Symbol : Skřivan, značí, že Elfové jsou sice malý národ, ale jejich zpěvy jsou vyhlášeny, jejich ženy jsou nejkrásnější na světě a jejich síla je obrovská. Skřivana má v erbu i rod Feretalkvi. Popis vzhledu : Elfové jsou děti přírody, většinou se šatí do zelené barvy s hnědými prvky a zdobí se zlatem a bronzem. Dlouhé hnědé, blonďaté, zrzavé, černé vlasy. Ale oči většinou zelené, podle matky přírody. Bledá pleť, vysoké postavy. Muži výborně stavění k boji a ženy vysoké štíhlé postavy. Nežijí tak dlouho jako Elfové, ale jejich proces stárnutí probíhá stejně. Už v prvním roce života působí jako desetileté děti lidí a o rok později již jako dvacetiletí. V tomto věku se jejich stárnutí zastaví, krom vlasů, které postupně šediví.  Schopnosti : Výborní bojovníci a lukostřelci. Vládci matky země, jsou tiší a dokáží se proplížit jako kočka kamkoliv. Jejich rychlost je legendární stejně jako mrštnost. Výborní lékaři. Álfové jsou veselí a plní života, milující svou rodinu, ale i lid pro, který jsou schopni obětovat i život.

6 Temní Elfové Temní Elfové vznikli z Elfů, které zlákala černá magie. Chtěli ji využít k dobru, alle ke konci je tak pohltila, že již nebylo cesty zpět. Nemají za sebou žádné významné stavby, ale spíše bitvy, které vyhrávali pro krále, ale i pro temnou stranu. Tyto bytosti se neštítí ničeho a nejlepší jsou, když se můžou zabívat svým živlem a to zlodějnou. Symbol : Černá kočka, jelikož temný elf je mrštný a rychlý zloděj, je toto zvíře příhodné pro jejich rasu. Erbovní zvíře rodu Turmawen. Popis vzhledu : Temní Elfové se od svých braatrů lesa nijak neliší, dožívají se podobného věku, podobně rostou, mají špičaté uši. Ale jejich vlasy jsou černé nebo rudě červené, oči v barvě krve a většinou se odívají do černé nebo těžkého brnění, které ukovali ti největší mistři.Mají vysoké štíhlé postavy, které když dosáhnou uctihodného věku protkávají černými žilami. Schopnosti : Jsou rychlí a mrštní, to z nich činí výborné zloděje a vrahy. Jsou to pány země, ale své nadání moc nepoužívají. Jsou to bojovníci, kteří jsou hrdí na své zbraně. Mistrři rychlžch dýk a šípů

7 Démoni Démoni, jsou tady už od počátku Numínie. Kdy je do svých služeb najal Pán chaosu aby škodili a ničili. Nezdržují se do rodů ani do smeček. Symbol : Krkavec Popis Vzhledu : O démonech se ví pouze to, že jejich pravá podoba není známa. Ve svém lidském pole jsou k nerozeznání od člověka. Zabít démona lze pouze setnutím hlavy a spálením těla. Pokud se však jedná o démona sedmičky musíte si sehnat zbraň, která je z tvrzených slz andělů. Schopnosti : Černá magie, další informace nejsou

8 Upíři Mocná rasa Numínie. Sic její rody nejsou prastaré jako ty Álfské, ale i přesto dokázali vybudovat nejpevnější hrady, nejbohatší síně. To vše zřídila upírská touha a elegantnost. Potomci Athene, paní z Temných skal. Ona přivedla upíry do Numínie a ona založila vládnoucí dynastii Collins. Symbol : Havran, ten jenž vás nikdy nepřestane sledovat. Erbovní zvíře rodu Collins. Popisvzhledu : Většina upírů se od sebe liší, jsou originální. Ale pár společných věcích mají, pleť bílou a pevnou jako mramor, která ovšem nesnáší slunce. Česnek? Na takové pohádky zapomeň, česnek na upíry neplatí. Zkusil jsi snad svěcenou vodu? Chudáčku, tady svěcenou vodu nezískáš, křesťanský bůh zde příznivce nemá. Ovšem stříbro a kolík do srdce je jiná. Ale pozor touha po krvi je u každého upíra stejná, dodává jim sílu a věčnost jejich životů. Schopnosti : Upíři jsou pány rychlosti a střelných zbraní, po většinu času jsou elegantní, aale nechtějte je naštvat. Jsou schopni rozškubat vás na milion kousků. Žádný z živlů jim není cizí, i když svou náklonost projevují hlavně ledu, tedy vodě.  

9 Vlkodlaci Vlkodlaci přišli společně s upíry, před víc jak tisíci lety začal jejich boj. Mocní Upíři si vytvářeli své rody a sídla, ale Vlkodlaci. Ti byli žoldáci, ti nejlepší žoldáci. Jako jedna z mála ras se nezdružuje do rodů, ale tvoří smečky, nebo tábory. Každá smečka má svého vůdce. ale i divoký vlkodlak přišel na to, že se musí naučit žít v poušti. Vůdkyní všech vlčích smeček je Melissa Anne Bernadotte, Vlkodlačí paní. Symbol : Vlk, k tomuto zvířeti je jejich duše nejblíže. Stala se symbolem i slečny Bernadotte Popis vzhledu : Každý jedinec se liší, společné znaky jsou zde taky. Vždy v úplň se mění v divokou zabijáckou bestii, kterou lze zabít pouze stříbrem. Ale vlkodlaci v Numínii jsou daleko nebezpečnější, než jsi myslíte. Jako vlk vás rozdrápá, když jej naštvete a nebo začne pociťovat strach. A to se moc často nestává. Schopnosti : Změna v zabijáckého obřího vlkočlověka. Jejich duše má však blízko k ohni. Jsou to výborní válečníci s meči.

10 Nymfy Nymfy jsou vodní bytosti. Proto je většinou poznáte podle nádob plných vody, které nosí neustále sebou. Když se mají vzdálit od vody. Nymfy vznikli z Elfů, kteříí získali území kolem moře, se kterým splynuli, tak, že dnes si již život bez vody nedokážou představit. Nymfským královským rodem je rod Cordandur. Symbol : Vydra, stejně jako Nymfa i vydra se dokáže s lehkostí pohybovat v plynoucí vodě. Erbovní zvíře rodu Cordandur. Popis Vzhledu : Nymfy jsou většinou menší štíhlé postavy. Pro svůj život a krásu potřebují vodu, jinak stárnou a umírají třikrát rychleji jak lidé. Pokud jim však je poskytnuta voda dožívají se úctyhodného věku. Mají dlouhé vlasy většinou modré a zelené barvy, šedivou kůži. Nehalí se do žádných rob, spíše odhalují své tělo. Zakrývají jen nejintimnější partie svého těla. Rády se zdobí různými cetkami a tetováním.  Schopnosti : Nymfy jsou vítečné věštkyně a muži zase úchvatní válečníci. Jejich živlem je voda, kterou dokonale ovládají.

11 Světlí Andělé Andělé jsou rasou velmi vzácnou, v Numínii se skoro nevyskytují. Kdysi jich bývalo mnoho, ale po velké válce s Padlými jich zbylo málo, převelice málo. O jejich existenci se vyprávějí dokonce i legendy. Jejich jediným předtstavitelem je Archanděl Galadriel, který jako jediný přežil velkou bitvu. Symbol : Holubice, její čistota a svoboda je stejný jako my. Symbol Archanděla Popis Vzhledu: Andělé se od sebe moc neliší. Ženy jsou drobnější s blond vlasy. Na zádech mají většinou složena jeden pár bílých křídel. Muži za to jsou větší a vypracovanější, mají na krátko střižené vlasy a mnohem větší křídla jak ženy. Schopnosti : Andělé jsou bytosti světla, ovládají bílou magii a jejich předností je Léčitelství. U některých mužů se vyskytuje i nadání pro boj. Ale většina andělů jsou léčitelé, kteří pomáhají přivádět děti na svět, léčit raněné a nemocné.

12 Padlí Andělé Padlí Andělé jsou jedinečné bytosti. Po velké bitvě jich na světě zůstalo jen pár. Mají za úkol převádět duše do říše mrtvých. Stejně jako andělé i ti padlí se dožívají úctyhodného věku. V čele těchto bytostí stojí Padlý Archanděl Samael. Symbol : Černý holub, holub, který se zatoulal. Erbovní zvíře Padlého Archanděla Samaela. Popis vzhledu: Každý archanděl je originální bytost. Jediné společné znaky jsou černá křídla a většinou tmavší vlasy. Když se promění, tak se jejich oči zabarvují do ruda a pleť dostane bělavý nádech. Popis schopností : Padlí Andělé ovládají starou magii mrtvých, jsou to bytosti, které chytají duše bez těla a pomáhají je přepravit na druhou stranu. Za to jejich těla bez duší dokážou opět přimět k životu. Nebo se zabývají věštěním, díky svému spojení se smrtí dokážou vidět do budoucnosti i do minulosti.

13 Draci Draci jsou mocnou, ale skoro vymřelou rasou. Jejich těla jsou dvojitá. Jedna se podobají elfům, ale po přeměně se z nich stávají příšerná monstra. Nikdy se neslučují do rodu ani cechů! Symbol : Álfský prstenec (koruna ženy na obrázku, ale ve verzi tetování) Popis vzhledu : Draci díky své krvi dokážou své tělo změnit, zvětšit. Jejich tělo, kdy nehodlají bojovat je velice podobné tělu Álfa. Vysocí štíhlí jedinci. Kteří se pohybují velmi lehce. Schopnosti: Proměna v velkého létajícího ještěra, který má kouzelné schopnosti, pancéřované tělo, chrlení ohně a ostré drápy a tesáky

14 Díky Hraničářům, byly všechny tyto rasy donuceny k úkrytu
Díky Hraničářům, byly všechny tyto rasy donuceny k úkrytu. Takže bylo přirozené, že své podoby dokážou kouzlem skrýt. Stačí vyhledat čarodějnici, která jim pomocí zaklínadel vyrobí „Spoutávající šperk“. Ten jejich pravou podobu ukryje, ale pokud se ocitnou v nebezpečí. Bohové ať ochraňují ty pošetilce! Každý z příslušníku zakázané rasy, nosí symbol dané rasy. Je jedno jak se označkuje, ale je to jediný způsob jak se tyto jedinci dají poznat.


Stáhnout ppt "Rasy."

Podobné prezentace


Reklamy Google