Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní."— Transkript prezentace:

1 Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní hrdina, tedy člověk zařídí. Může být smýšlený i reálný, záleží jen na tom, čemu člověk uvěří. Může být plný strachu, bolesti, utrpení, ale i věčné radosti, hřejivého pocitu u srdíčka, ale hlavně lásky, která je pro nás tak moc důležitá.

2 Život je příliš krátký a krásný než aby ho člověk zahodil při prvním klopýtnutí, nezdaru či chmuru. Naopak měl by tomu hrdě čelit, protože, kdo ví, co ho čeká za radost a lásku, která naplní jeho srdce...

3 Život je snůška momentů. Láska je radost i bolest, smutek i štěstí
Život je snůška momentů.Láska je radost i bolest, smutek i štěstí. Na všem záleží. Nejde jen o to, jak dlouho život žijeme, ale JAK ho žijeme a jestli si užíváme maličkostí, které jsou nejpodstatnější. Vše na všem záleží, i když to vypadá jako nepodstatná maličkost. Nic není jak se zdá, protože za vším se skrývá další možnost... A každá možnost je v něčem dobrá...

4 Čas plyne dál a dál a svět kolem se mění a otáčí, barvy poletují vzduchem a jednou se zastavíte a říkáte si, kam ten čas zmizel, kam se poděl? V mysli zůstávají jen vzpomínky, ty, které si chcete uchovat Vám nikdy čas nevezme...

5 Život je krásný, jen odvahu k němu mít, překonat zrady, překonat chvíle, kdy člověku nechce se žít

6 Člověk je jako kniha. Obal může mít krásný, ale děj nudný a zároveň může mít obal starý, ale děj nezapomenutelný...

7 Kráčíme Životem po kamíncích
Kráčíme Životem po kamíncích. Některý je hladký, jiný neopracovaný a píchá... a taková jsou i srdce lidí, které na své cestě Životem potkáváme.

8 Existují některé typy lidí, které vám v jednom okamžiku změní celý Život. Život, který beztak do té doby nestál za nic. Můžeme jim být vděčni, a dokonce je i nenávidět, ale nic nezměníme na tom, že se podepsali do našeho srdce.

9 Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí, láska se nevychloubá a není domýšlivá. Láska nejedná nečestně, nehledá svůj prospěch, nepočítá křivdy. Nemá radost ze špatnosti, ale vždycky se raduje z pravdy, ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá, nikdy nezanikne.

10 Láska je jedno z těch utrpení, jež není možno skrývat
Láska je jedno z těch utrpení, jež není možno skrývat. Stačí jedno slovo, jeden nepatrný pohled, dokonce i mlčení k tomu, aby se projevila v plném rozsahu.

11 Láska se rodí z maličkostí, žije z nich a pro ně i umírá.


Stáhnout ppt "Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní."

Podobné prezentace


Reklamy Google