Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou."— Transkript prezentace:

1 Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou za rok jsou lidská srdce tak blízko vedle sebe, že jedno druhé slyší.

2 Vánoce, to nejsou jen dárečky a překvapení, ale především láska, porozumění a štěstí.

3 Nevyhýbejte se Vánočním zvykům a rozkrajujte jablka, abyste viděli hvězdičku. Pouštějte lodičky, lijte olovo, házejte střevícem a nevstávejte od štědrovečerní večeře.

4 O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží
O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým.

5 Otevři oči zimní kráse, zamrzlým okenním tabulkám a večerní obloze jasné a plné hvězd. Přivoň si k cukroví a nech se unášet podmanivou vůní jehličí. Naslouchej cinkání rolniček, dětskému smíchu na kluzišti a krásným koledám.

6 Vánoce jsou tu pro všechny
Vánoce jsou tu pro všechny. Pro mladé i staré, silné i slabé, bohaté i chudé. Pro všechny, kteří mají rádi tento kouzelný čas plný pohody.

7 Dárek není jen věc, která má určitou hodnotu
Dárek není jen věc, která má určitou hodnotu. Dárek je především osobní poselství, které říká „mám tě rád“. A něco takového se penězi vyjádřit nedá. V dárku totiž dáváme sami sebe. A to je velká, slavná věc, kterou bychom o Vánocích měli zažít.

8 Zanechme na chviličku toho věčného shánění, shonu a nervozity.
Zastavme se  a staňme se  na okamžik zase dětmi, které se těší na VÁNOCE.

9 Ten kdo nemá Vánoce v srdci, je nikdy nenajde pod stromečkem.

10 Časy se mění, ale kouzlo Vánoc zůstává.

11 Nikdy si nedělej starosti s velikostí vánočního stromku
Nikdy si nedělej starosti s velikostí vánočního stromku. V očích dětí je vždy vysoký přes 30 stop. 

12 Ať tichá krása těchto milých svátků přinese radost a hřejivé vzpomínky také do celého nadcházejícího roku.

13 Veselé Vánoce, pod stromečkem balík zdraví, vzácný poklad, jak se praví. . 


Stáhnout ppt "Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou."

Podobné prezentace


Reklamy Google