Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den."— Transkript prezentace:

1

2

3

4 Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.

5

6 Krásné vánoční svátky chceme přát, aby měl člověk člověka rád, aby jeden druhému štěstí přál aby úsměv na tváři rozehřál

7

8 Hvězdička stříbrná dopadla na zem a všechno kolem nás mění se rázem. Hvězdička stříbrná jehličím zavoní, Vánoce přišly k nám, zvoneček zazvoní.

9

10

11 Z oblohy se sypou hvězdičky. Slyšet jsou koledy z dáli. Zvěstuje anděl maličký. Ať splní se vše, co k Vánocům jste si přáli.

12

13 V okně kvetou květy z ledu, těšíme se na koledu. Krátký den a dlouhá noc, už je blízko do Vánoc.

14 V krbu oheň plápolá, jehličí pokojem voní, přichází vánoční nálada, zvoneček nádherně zvoní V krbu oheň plápolá, jehličí pokojem voní, přichází vánoční nálada, zvoneček nádherně zvoní.

15

16

17 Až svíce Vám na stromečku zazáří a zvonky začnou tiše hrát, já ač neviděn, Vám hodně lásky a štěstí k Vánocům budu přát.

18 O Vánocích myslíme na ty, na kterých nám opravdu záleží. Jsou jako bílé vločky, snášející se na naši rozehřátou dlaň. I kdyby se nám nepovedlo všechny tyto vločky pochytat a pošeptat jim tiché vánoční přání na dlani, stále můžeme svá přání pošeptat do zimního vánku a ten je roznese do všech koutů k našim blízkým.

19 Přeje Alena, Láďa a Oskar


Stáhnout ppt "Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den."

Podobné prezentace


Reklamy Google