Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou"— Transkript prezentace:

1 Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou Voda mrzne v potoce a v kožíšku z jinovatky vchází vrátky do zahrádky usměvavé Vánoce.

2 Za okny už se stmívá, to Ježíšek hodně práce mívá,    čekejte ho s nadějí, že Vám dárky nadělí,     u večeře u stolu mějte pěknou pohodu.

3 Nemusím se snažit dokazovat, že mám druhé ráda - jen proto, že jsou Vánoce. Nemusím se nutit ke štědrosti - jen proto, že jsou Vánoce. Ano, nemusím, ale zato si to o Vánocích ráda znovu připomenu.

4 Vánoční dary ať štěstí ti přinesou, radost do srdce blízcí ti zanesou, a úsměvem ať záříš celičký den,    Vánoce jsou jako krásný sen.

5 Posílám Ti anděla, aby Tě chránil, posílám Ti lásku, které věříš, posílám Ti plamínek, ať Ti v srdci plápolá a přeji Ti ty nejkrásnější Vánoce.

6 V krbu oheň plápolá, jehličí pokojem voní, přichází vánoční nálada, zvoneček nádherně zvoní.

7 Pod stromeček balík zdraví - vzácný poklad, jak se praví
Pod stromeček balík zdraví  - vzácný poklad, jak se praví.    Lásku, štěstí, žádné hádky,    spokojenost - hezké svátky.

8  Až svíce Vám na stromečku zazáří    a zvonky začnou tiše hrát,    já ač neviděna, Vám hodně lásky    a štěstí k Vánocům budu přát.

9 Seanka


Stáhnout ppt "Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou"

Podobné prezentace


Reklamy Google