Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři."— Transkript prezentace:

1

2

3 Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.

4 PF 2009 ZVON LÁSKY

5 M MM Mávněte rukou nad vším v roce uplynulém a hoďte za hlavu hádky, smutky a starosti, těšte se na hezké v roce novém, na spoustu lásky, zdraví a radosti.

6 V VV Však abyste dobrý a úspěšný rok mohli mít, to musí někdo chtít a o to se přičinit. A on je takový tvor pod hvězdami, jen pohleďte do zrcadla - ano, jste to vy, vy sami.

7 Bližním pár slov z lásky daruj, společně se s nimi raduj, své přátele a rodinu chraň, tak dobrým člověkem se staň. Šťastný Nový rok! Až půlnoc zaťuká, pozvedni sklenku, zdraví a štěstí chtěla bych Ti přát. Zapomeň strastí a života ztrát, v tom novém roce zůstávej rád. První krok neukvap a žij tak, jak to máš rád. Až půlnoc zaťuká, pozvedni sklenku, zdraví a štěstí chtěla bych Ti přát. Zapomeň strastí a života ztrát, v tom novém roce zůstávej rád. První krok neukvap a žij tak, jak to máš rád.

8

9


Stáhnout ppt "Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři."

Podobné prezentace


Reklamy Google