Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CESTA EVROPSKÉ CIVILIZACE 2008 CZ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CESTA EVROPSKÉ CIVILIZACE 2008 CZ"— Transkript prezentace:

1 CESTA EVROPSKÉ CIVILIZACE 2008 CZ
Mě Romové nevadí - mě serou... Se zvukem,zapni repráky,posuv entrem nebo klepnutím myši

2 Kdybych já byl barevný, měl bych život nádherný, živil by mě český stát, já jen tančil, pil a krad. Souložil bych jako kanec a peněz měl plný ranec. Po světě pak cestoval, ve Strassburgu si stěžoval. Nezabýval bych se prací, živil bych se emigrací.

3 Příslušníci jiné rasy, mají u nás zlaté časy
Příslušníci jiné rasy, mají u nás zlaté časy. I ten Cikán zdivočelý, ze Spiše i Pováží, houfně do Čech stěhuje, se za svou černou pakáží. Vítej v zemi zaslíbené náš národní hoste! Díky tobě populace kvalitní a vzroste....

4 Práva cikánů : Cikán ti může vynadat do bílých kurev.
Tebe se pak nikdo nezastane, protože se to považuje za jejich přirozený projev. Ale nedej bože, aby to bylo naopak. Cikán má právo na stejnou zdravotní péči, jako ty. To, že do zdravotní pokladny pravděpodobně nikdy nepřispěl je fakt, který je ovšem velice "rasistický", a proto to raději nikde neříkej. Cikán má právo tvoji vlast pomlouvat v zahraničí a má pak právo se vrátit a žádat u nás znovu podporu. Cikán má právo získat byt jen na základě své barevné odlišnosti. Vůbec nezáleží na tom,že na takový byt jiní čekají dlouhou dobu.

5 Cikán má právo na tebe zaútočit se zbraní v ruce beze strachu z obvinění z rasistického útoku.V případě tvého útoku na cikána, máš smůlu, že to kupodivu neplatí naopak. Budeš trestán za napadení, co víc - za rasistický útok. Cikán má právo zneužívat náš sociální systém. Pokud to ale již přehání a my již tak svolní nebudeme, má cikán právo žalovat naší republiku v zahraničí, které mu pak v jeho jistě nezadatelném právu vyhoví. V konečném důsledku mu to pak stejně zaplatíš. Cikán má právo (ostatní mají povinnost) chodit do školy a má právo rušit tvého potomka, čímž vlastně znehodnocuje kvalitu výuky. Pokud se nic nenaučí, je to chybou výukového programu a ne jeho.

6 ROMO SPECIALITY: ROMO GRIL ROMO SPRCHA

7 Řadová zástavba s byty 1 kategorie CHATA 1 tř. se satelitem

8 ROMO SPECIALITY: Pohodlné cestování

9 WC řadové s odvětráním

10 ROMO Přepravní služba ROMO KARAVAN

11 ROMO MOTO KOUTEK: Otevřený kabriolet MINI COOPER 1HP

12 Cikán má právo na neomezený počet potomků.
Ty máš povinnost uhradit mu jeho finanční náklady na jejich tzv. "vychování", a to i v případě, že ty sám nemáš dostatek prostředků na svou vlastní rodinu. Cikán má právo demolovat cokoliv, dokonce i to, co mu nepatří. Ty máš povinnost vést vše do původního stavu, a to za tvoje peníze. Pokusy o obranu se neslučují s právy cikánů na poklidný, slušný a důstojný život v naší zemi. Cikáni mají právo na důchod v stejné výši, jako máš ty. To, že jsi Ty celý život pracoval, tě neomlouvá.

13 Zásoby jsou důležité – nejlépe,když jsou zdarma
Cikán má právo na zveřejnění pozitivních informacích jeho etniku. V případě pokusů o zveřejnění negativních informací o cikárech, má právo cenzury. Cikán má právo na utajení informací, které by veřejnosti prozradily skutečné náklady na jejich vydržování v Čechách. Položky "má dáti dal" z tohoto pohledu nejsou oblíbeným tématem cikánských zastupitelů mluvčích. Cikán má právo požádat o dotace na projekty rozvoje cikánské kultury a na různé cikánské spolky. Stát má pak povinnost jim vyhovět i když se třeba zjevně jedná o podvod.

14 HROMADNÉ STĚHOVÁNÍ aneb migrace etnika
Vzhůru do ČECH – země zaslíbené

15 ROMO MOTO KOUTEK: ROMO TAXI ROMO Návěs

16 TY MÁŠ PRÁVO DRŽET HUBU !!! Cikán má právo na svá práva i v případě,
že to omezuje práva necikánského obyvatelstva. Cikán má právo znát svá práva. Cikán nemá povinnost znát své povinnosti. TY MÁŠ PRÁVO DRŽET HUBU !!!

17 A PROTO NE KLAUS,ANI ŠVEJNAR,ALEČUNEK NA HRAD!!
MOTTO:jde po břehu řeky skin,a vidí jak na druhém břehu sedí cigán a jeho žena pere prádlo v řece.Skin hodí placák a ta trefí cigánku do hlavy a je mrtvá,Cigán volá na skina:zabil si mi pračku. Skin odpoví:to víš,vodní kámen,to je prevít. A PROTO NE KLAUS,ANI ŠVEJNAR,ALEČUNEK NA HRAD!! Zazvonil zvonec,a ROMům je konec

18 Cílem prezentace nejsou urážky nebo diskriminace,slouží pouze k zamyšlení


Stáhnout ppt "CESTA EVROPSKÉ CIVILIZACE 2008 CZ"

Podobné prezentace


Reklamy Google