Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sociáln ě právní systém v Č R Práva cikánu : Práva rom ů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sociáln ě právní systém v Č R Práva cikánu : Práva rom ů."— Transkript prezentace:

1 Sociáln ě právní systém v Č R Práva cikánu : Práva rom ů

2 Sociáln ě právní systém v Č R - Práva cikán ů : Cikán ti může vynadat do bílých kurev. Tebe se pak nikdo nezastane, protože se to považuje za jejich přirozený projev. Ale nedej bože, aby to bylo naopak. Cikán má právo na stejnou zdravotní péči, jako ty. To, že do zdravotní pokladny pravděpodobně nikdy nepřispěl je fakt, který je ovšem velice "rasistický", a proto to raději nikde neříkej. Cikán má právo tvoji vlast pomlouvat v zahraničí a má pak právo se vrátit a žádat u nás znovu podporu. Cikán má právo získat byt jen na základě své barevné odlišnosti. Vůbec nezáleží na tom, že na takový byt jiní čekají dlouhou dobu. Cikán má právo na tebe zaútočit se zbraní v ruce beze strachu z obvinění z rasistického útoku. V případě tvého útoku na cikána, máš smůlu, že to kupodivu neplatí naopak. Budeš trestán za napadení, co víc - za rasistický útok. Cikán má právo zneužívat náš sociální systém. Pokud to ale již přehání a my již tak svolní nebudeme, má cikán právo žalovat naší republiku v zahraničí, které mu pak v jeho jistě nezadatelném právu vyhoví. V konečném důsledku mu to pak stejně zaplatíš.

3 Cikán má právo (ostatní mají povinnost) chodit do školy a má právo rušit tvého potomka, čímž vlastně znehodnocuje kvalitu výuky. Pokud se nic nenaučí je to chybou výukového programu a ne jeho. Cikán má právo na neomezený počet potomků. Ty máš povinnost uhradit mu jeho finanční náklady na jejich tzv. "vychování", a to i v případě, že ty sám nemáš dostate prostředků na svou vlastní rodinu. Cikán má právo demolovat cokoliv, dokonce i to, co mu nepatří. Ty máš povinnost vést vše do původního stavu, a to za tvoje peníze. Pokusy o obranu se neslučují s právy cikánů na poklidný, slušný a důstojný život v naší zemi. Cikáni mají právo na důchod v stejné výši, jako máš ty. To, že jsi Ty celý život pracoval, tě neomlouvá. Cikán má právo na zveřejnění pozitivních informacích o jeho etniku.V případě pokusů o zveřejnění negativních informací o cikánech, má právo cenzury.

4 Cikán má právo na utajení informací, které by ve ř ejnosti prozradily skute č né náklady na jejich vydržování v Č echách. Položky "má dáti dal" z tohoto pohledu nejsou oblíbeným tématem mluv č ích cikánských zastupitel ů. Cikán má právo požádat o dotace na projekty rozvoje cikánské kultury a na r ů zné cikánské spolky. Stát má pak povinnost jim vyhov ě t i když se t ř eba zjevn ě jedná o podvod. Cikán má právo na svá práva i v p ř ípad ě, že to omezuje práva necikánského obyvatelstva. Cikán má právo znát svá práva. Cikán nemá povinnost znát své povinnosti. TY MÁŠ PRÁVO DRŽET HUBU !!!

5 Romové ve Vsetín ě P ř est ě hovaní a „ublížení“ J. Č unkem

6

7

8

9

10

11

12 1.Víte, proč se Romové sjednotili? Protože v Jednotě je alkohol, cigarety i cukrovinky! 2. Přijde Cikán do řeznictví a povídá: "Kilo masa, ale hodně!„ 3.Motto romské olympiády:"Není důležité zvítězit, ale vrátit sportovní náčiní". 4. Víte, kdo má největší úctu k práci? Romové. Ani se jí nedotknou! 5. Na Úřad práce přijde muž ve středních letech: "Hledám nějakou práci. Mám deset dětí!" "A co ještě umíte?!„ 6.Na silnici po autonehodě leží běloch a cikán, sanitka okamžitě spěchá k bílýmu. Cikán začne hulákat:"No co to je,zase rasismus!"Saniťák se k němu otočí a říká: "Jakou barvu má ta sanita?" Bílou." Takže ty si počkej na tu svoji.„ 7. Víte, jak dlouho zůstane cikánka pannou? Dokud je silnější než mladší brácha, rychlejší než starší brácha a dokud fotr sedí v kriminále. 8.Víte, proč jsou Cikáni menšina? Protože většina jich sedí ve vězení. 9. Gejza vidí Deža,jak utíká s kufrem a volá na něj: "Dežko,čo máš v tom kufri?" "Eště neviem...„ Ř ešení... 10. Co to je - jeden Cikán na Měsíci? Nápad. A všichni Cikáni na Měsící? Ř ešení...

13 11. Víte, proč Cikáni nemohou být vegetariáni? Protože neexistují sójoví psi. 12. Jak se řekne romsky "daleko"? Toronto. 13. Víte,co vznikne, když cikána přejede parní válec? No přece CD-ROM. 14. Přijdou cikáni do recepce hotelu a recepční na "Pánové, máte rezervaci?" Cikáni na to: "Vypadáme snad jako indiáni, debile?!" 15. Jak se říká cikánovi v obleku? "Obžalovaný, vstaňte!" 16. Znáte nejkratší vtip? Cikán pracuje. 17. "Cikáne, kde děláš?" "Nikde." "A ty?" "Já mu pomáhám." 18. Říká jedna cikánka druhé: "Eržika, to nekraď, to je naše!" 19. Víte co udělá cikán, když dodělá filozofickou fakultu? Sundá lešení a jde na právnickou. 20. Přijde cikán do hospody kde se všichni koukají na finále olympijského hokejového turnaje a ptá se: "Jak hrajou naši?" Jeden z chlapů se otočí a říká: "Vaši? Ti v tomhle týmu vůbec nehrajou."


Stáhnout ppt "Sociáln ě právní systém v Č R Práva cikánu : Práva rom ů."

Podobné prezentace


Reklamy Google