Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků."— Transkript prezentace:

1

2 Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků

3 Dokonalými mohou být jen ty věci, které dává Bůh: Dokonalý klid, který přestaneš držet svou vlastní silou a přenecháš všechno Jemu; dokonalé uspokojení, když se vůbec přestaneš o ně snažit, a necháš Ho, aby se uskutečnilo na tobě cokoliv On považuje za nejlepší, a dokonalá víra aby, i když se potácíš a selžeš, tě držela v Jeho blízkosti a obrátila všechno v dobré. Dokonalými mohou být jen ty věci, které dává Bůh: Dokonalý klid, který přestaneš držet svou vlastní silou a přenecháš všechno Jemu; dokonalé uspokojení, když se vůbec přestaneš o ně snažit, a necháš Ho, aby se uskutečnilo na tobě cokoliv On považuje za nejlepší, a dokonalá víra aby, i když se potácíš a selžeš, tě držela v Jeho blízkosti a obrátila všechno v dobré.

4 On tě miluje i s tvými nedostatky. Potřebuješ ho jako malé dítě, které musí v závislosti na svém otci konat to, co neumí, a tento velký nedostatek dokonalosti přitahuje v lásce tebe k Němu a Jeho k tobě. On tě miluje i s tvými nedostatky. Potřebuješ ho jako malé dítě, které musí v závislosti na svém otci konat to, co neumí, a tento velký nedostatek dokonalosti přitahuje v lásce tebe k Němu a Jeho k tobě.

5 Jestliže jsi sváděn, aby ses vztekal nad chybami druhých, které tě zraňují a otravují, měl bys myslit na to, jak neúspěšným by ses cítil, kdybys stál vedle nich, a oni byli perfektní.

6 Chyby a nedostatky druhých nejsou smutnými věcmi v životě. Skutečně smutné je, když někdo vidí jenom chyby, zatím co Bůh dává příležitosti pro růst, a učení prostřednictvím trpělivosti, víry a lásky. Chyby a nedostatky druhých nejsou smutnými věcmi v životě. Skutečně smutné je, když někdo vidí jenom chyby, zatím co Bůh dává příležitosti pro růst, a učení prostřednictvím trpělivosti, víry a lásky.

7 Takový ošklivý, hadrem obalený balík může vypadat trapně, dokonce může být pro nesení nechutným břemenem, ale uvnitř obsahuje klenoty pokory, sílu charakteru, soucitu a odpuštění. Takový ošklivý, hadrem obalený balík může vypadat trapně, dokonce může být pro nesení nechutným břemenem, ale uvnitř obsahuje klenoty pokory, sílu charakteru, soucitu a odpuštění.

8 A když vidíš, že někdo nese svůj „balík“ chyb, modli se za něho a nabídni mu pomocnou ruku a můžeš obdržet bleskové pochopení drahocenných klenotů, které jsou ukryty pod drsným zevnějškem. A když vidíš, že někdo nese svůj „balík“ chyb, modli se za něho a nabídni mu pomocnou ruku a můžeš obdržet bleskové pochopení drahocenných klenotů, které jsou ukryty pod drsným zevnějškem.

9 Některé z nejhezčích dálnic, které na konci utvoří tvou pěšinu, lehce vytvoří určité množství co největšího smetí, nesnází, objížděk a pocitů zmaření, často po léta, když jsou ve výstavbě a opravují se. Ale když je to uděláno zjistíš, že to stálo zato. Co tě na chvíli přivádí k šílenství, stane se cestou, po které se dostaneš k domovu rychleji a úspěšněji než dříve.

10 www.tommyswindow.com a www.knihy-benjan.sk/pps.htm Pro více v Power Pointu navštiv stránky:


Stáhnout ppt "Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků."

Podobné prezentace


Reklamy Google