Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tropická moře Přírodověda 5. ročník.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tropická moře Přírodověda 5. ročník."— Transkript prezentace:

1 Tropická moře Přírodověda 5. ročník

2 Úkol:

3 Korálový útes

4 Velký bariérový útes

5 Klaun očkatý

6 Ostenec oranžovoproužkatý

7 Čtyřhranka Fleckerova (smrtelně jedovatá)

8 Žralok bílý

9 Žralok modravý . Tento obrázek je volné dílo, protože obsahuje materiály, které pochází z amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru a byly pořízeny nebo vytvořeny během výkonu pracovní náplně jeho zaměstnanců

10 Delfín obecný Tento obrázek je volné dílo, protože obsahuje materiály, které pochází z amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru a byly pořízeny nebo vytvořeny během výkonu pracovní náplně jeho zaměstnanců.

11 Keporkak Tento obrázek je volné dílo, protože obsahuje materiály, které pochází z amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru a byly pořízeny nebo vytvořeny během výkonu pracovní náplně jeho zaměstnanců.

12 Kožatka velká

13 Korálové ostrovy

14 Písně delfínů a velryb

15 odkazy Dostupné podle licence Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Unported: autor: Fascinating Universe na autor: Nick Hobgood na autor:Rling na autor: Biopics na autor: Guido Gautsch na autor:Terry Goss na autor: B kimmel na autor: Dodo na Relax With Nature Vol. 7 Autor materiálu: Mgr. et Mgr. Pavlína Burdová Datum vytvoření: únor 2012 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět.


Stáhnout ppt "Tropická moře Přírodověda 5. ročník."

Podobné prezentace


Reklamy Google