Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt na podporu malých a středních podnikatelů

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt na podporu malých a středních podnikatelů"— Transkript prezentace:

1 Projekt na podporu malých a středních podnikatelů
Singulis je zejména nekopírovatelnou konkurenční výhodou. Singulis je projekt na podporu malých a středních podnikatelů. Je pro ty, kteří nechtějí jenom sedět a čekat, co se stane. Singulis je projekt, který si vymysleli sami podnikatelé, vyzkoušeli ho a funguje. Singulis znamená konec neefektivních výdajů za nesmyslné slevy a za reklamu bez prokazatelných přínosů. Simgulis je uvědomění si, že spojení nám umožní přežít a profitovat.

2 Obsah Start aneb jak a proč projekt vznikl Přínosy
Noví zákazníci, zvýšení tržeb Fixace stávajících zákazníků, spolupráce Efektivní propagace, podpůrné programy Konkurenční výhoda Závěr aneb nezaspěte

3 Start Tento projekt nastartovalo několik českých podnikatelů, kteří se nechtěli se smířit s neefektivním vyhazováním peněz, ani se slevovým šílenstvím, apod. Rozhodli pro svou prosperitu něco udělat. Nejprve princip vyzkoušeli sami ve svých obchodech. Pak vymysleli obchodní model, aby se tato metoda dala použít v širším měřítku. Po dvou letech spatřil světlo světa projekt, který zefektivnil jejich fungování. Nastavili systém tak, že je pro obchodníky přijatelný, efektivní a prokazatelně přínosný. Pilotní projekt ukázal, že byla zvolena správná cesta. Nyní je projekt již nastartován v desítkách měst v ČR a jde na Slovensko. Díky komunikaci s participujícími obchodníky se projekt dále modeluje a optimalizuje.

4 Nový zákazníci Zvýšení tržeb
Každý by rád zvyšoval počet svých zákazníků. Náš systém „sdílení“ zákazníků se v praxi osvědčil a je vidět, že když je správně nastavená motivace a dodržují se nastavená pravidla je to velmi přínosné pro všechny zapojené obchodníky v regionu. Systém je jednoduchý, velmi efektivní a motivující. Zvýšení tržeb Je logické, že následným efektem po získání nových zákazníků je také zvýšení tržeb našich obchodních partnerů.

5 Fixace stávajících zákazníků
Každý obchodník si chce udržet stávající zákazníky. Motivujte je k dalšímu nákupu ve Vašem obchodě. Dnes již víme, že slevy, „dárečky“ či „puntíky“, dokonce i vlastní věrnostní systémy jsou překonané a neefektivní ... jsou však i další možnosti a ta naše ... ... je vyzkoušená a funguje. Spolupráce obchodníků Obchodníci velice rychle pochopili, že jejich vzájemná spolupráce v regionu přináší nové podněty, nápady a jejich realizací si mohou zajistit vyšší prosperitu. Dnes již sami organizují setkávání obchodníků v regionu a společně plánují další aktivity pro zvyšování jejich obratů.

6 Další podpůrné programy
Efektivní propagace Naši obchodníci si ve svých obchodech sami ověřili jak neefektivní je pro ně standardní typ reklamy - žádné prokazatelné výsledky, bez měřitelných přínosů, většinou nepřiměřeně drahá... Někteří naši obchodníci vynechali standardní reklamu a o výsledky se s námi podělili. Výsledky byly velmi zajímavé, ale také alarmující. Rozhodli se tedy věnovat tyto prostředky na propagaci, která přináší jasné, měřitelné přínosy. Další podpůrné programy levnější platební terminály levnější pronájmy prostor levnější dodávky zboží ... a spousta dalších nápadů „našich“ obchodníků, které společně realizujeme

7 Konkurenční výhoda To nejlepší nakonec. Existuje něco co by Vaše konkurence neokopírovala? Stále přemýšlíte co udělat, co by Váš obchod nebo provozovnu udělalo atraktivnější pro zákazníky a hlavně, aby to ostatní zase neokopírovali. Už nemusíte dále přemýšlet ! Zapojte se do našeho projektu ! Počet obchodníků v projektu je omezen. Je tedy třeba se VČAS rozhodnout.

8 Kontaktujte nás Díky jasně stanovené kapacitě
Už Jan Žižka říkal: „V jednotě je síla.“ Sjednoťme se, podpořme se a profitujme. Připojte se k nám, ukážeme Vám jak. Kapacita projektu je omezená. Díky jasně stanovené kapacitě a pravidlům je právě náš projekt opravdovou konkurenční výhodou.


Stáhnout ppt "Projekt na podporu malých a středních podnikatelů"

Podobné prezentace


Reklamy Google