Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Gilda Pbr. Prťka bez ručení Pro další snímek klikni.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Gilda Pbr. Prťka bez ručení Pro další snímek klikni."— Transkript prezentace:

1 Gilda Pbr. Prťka bez ručení Pro další snímek klikni

2 Pravidla Gildy Pbr

3 1)Změna jména zahrádky Každý z nás má jméno zahrádky, které je vždy uvedeno v příspěvkovém měsíci v tabulce, kde se zapisuje kolik kdo má dáti a dal. Pokud člen gildy z nějakého důvodu jméno zahrádky změní, je povinen změnu neprodleně ohlásit předsedovi gildy. Kdo jméno změní, aniž by na to upozornil, bude z gildy vyhozen. Není možné neustále dohledávat, kdo se jak změnil mezi stovkou členů.

4 Dovolená 2)Dovolená Předpokládá-li hráč na své zahrádce nepřítomnost déle jak 5 dní, vždy svou nepřítomnost nahlásí předsedovi nebo jeho zástupci, nebo alespoň vyvěsí omluvu na stole v gildě s datem ukončení „dovolenky“. Pokud se tato doba bude krýt se závěrem příspěvkového měsíce, musí mít svůj příspěvek splněný ještě před odchodem na „dovolenku“. V případě nepřítomnosti na své zahrádce delší 5ti dnů bez omluvy, je možno hráče z gildy vyhodit pro nezodpovědný přístup.

5 3)Nováčci-forma placení příspěvků 3)Nastoupivší nováčci jsou po dobu jednoho měsíce ve zkušební době. Jejich příspěvek se pohybuje ve výši ceny příslušného počtu kokosových ořechů nebo zt (vždy stanoveno dle výše levelu vstoupivšího člena). Příspěvek v zt zaplatí nováček předsedovi gildy, který za něj ořechy koupí, vypěstuje a uloží na div světa jako palmy společné. V případě, že nováček zaplatí příspěvek do 25. dne v měsíci (může i po částech), získá v gildě své stálé místo. Příspěvky platíme pomocí takzvané divné mrkvičky, o níž si napíše člen předsedovi, včetně ceny + kolik chce platit (příklad: pošli mi prosím mrkvičku za 1000 zt). Penízky se během měsíce načítají, příspěvkovou listinu vždy aktualizujeme na webových stránkách. Příspěvek platí nový člen v celé výši v období nástupu do 25. dne v měsíci. Pokud hodlá nový člen, který nastoupí v době po 25. dni v měsíci včetně, jako startovné něco zt uložit, je to plus pro něho, ale povinné to není. Pokud nový člen žádné dobrovolné startovné neukládá, očekává se od něj brzké zaplacení příspěvku v měsíci nadcházejícím, kdy mu není dovoleno požádat o odklad, jelikož jeho platební období již i tak bylo oproti stávajícím členům delší.

6 4)Příspěvky-období placení příspěvků, žádost o odklad Příspěvkové období začíná vždy 1. dnem v měsíci a končí 25. dnem (v případě omluvy déle, nejdéle však posledním dnem měsíce). Každý hráč vždy včas platí své příspěvky na div světa (nejpozději vždy do 25. dne měsíce). Dny mezi 25. a posledním dnem v měsíci jsou dny rezervní a v této době jsou všechny příspěvky stále ještě počítány do právě probíhajícího měsíce. Pokud hráč z nějakého důvodu zaplatit nestíhá, je nutné požádat předsedu o prodloužení doby na zaplacení (tzv. odklad), která bude stanovena po domluvě s předsedou, a to nejpozději do posledního dne měsíce. Kdo příspěvky nezaplatí bez omluvy do 25. dne v měsíci nebo s omluvou do stanoveného data, bude vyloučen z gildy.

7 Prťka bez ručení je společnost, která sdružuje trpaslíky se smyslem pro humor, kteří jsou vždy ochotni navzájem si pomoci a kteří se s postupujícími levly pustí do stavby divu světa, aby tak společnými silami vytvořili stavbu nad jiné jedinečnou. Nejdůležitější a nejcennější částí stavby je však budování přátelství mezi členy Gildy, vzájemná důvěra, poctivost a pracovitost. Vítáme všechny veselé trpaslíky, kteří se s námi chtějí na naší cestě Zeleným impériem při společné práci smát. Každý vtipálek, který se k nám přidá, bude odměněn vědrem smíchu, putnou přátelství a dobrým pocitem ze skvěle vykonané práce. Tak haló, vy tam, nezahálet, hurá do práce!!! Práce šlechtí, smích léčí a kamarádství je k nezaplacení !!! PS: počítej s tím, že kokosy nerostou na sněhu a v každé Gildě musíš na palmu a div něco platit, a tudíž pilně pracovat. Předseda:Brhlík a sojka Zástupce předsedy:Ravens www.pbr-imperium.webnode.cz Kontaktní email na předsedu: seftrpaslik@centrum.cz seftrpaslik@centrum.cz


Stáhnout ppt "Gilda Pbr. Prťka bez ručení Pro další snímek klikni."

Podobné prezentace


Reklamy Google