Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo 29 = Jobův příběh - nakládá břemeno - těžké období. Ustojíme-li je, -dostane se nám 2 + 9 = 11 - Mistrovské číslo. Síla meče, který něco přetne.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo 29 = Jobův příběh - nakládá břemeno - těžké období. Ustojíme-li je, -dostane se nám 2 + 9 = 11 - Mistrovské číslo. Síla meče, který něco přetne."— Transkript prezentace:

1

2

3 Číslo 29 = Jobův příběh - nakládá břemeno - těžké období. Ustojíme-li je, -dostane se nám 2 + 9 = 11 - Mistrovské číslo. Síla meče, který něco přetne. 11 = 1 + 1 = 2, -vztahy a citlivost, vnitřní vývoj. Kdo se nebude chtít vyvíjet, bude na něho vyvíjen velký tlak.

4 je to doba rozkvětu. Kdo se očišťoval, začne sklízet. Kdo nezačal na sobě pracovat, bude to pro něho mnohem těžší rok - velký očistec- Pokud se nebudeme řídit duchovními zákony, tělo i psychika to přestanou stíhat.

5 které jsou nekontrolovatelným důsledkem vysokých světelných vibrací. Borcení starého systému bude bolestivé: ztráta jistot; pocit, že se nemáme čeho chytit.

6 Mozek bude na pochodu. Je to jen přetransformování mozku, není třeba se toho bát. Tlaky na mozku („mozková paralýza“) budeme cítit jen krátkou dobu, proto není nutno propadat panice. Budeme si muset zvykat na jiné, vyšší vibrace. Krátké výpadky paměti – nebudeme si nic pamatovat.

7 Úroveň pocitová - hodně se bude čistit srdeční čakra (přibude nemocí průdušek, plic). Myslet na celek, nejen na sebe. Ne Já chci, dej mi. Ale Já mám, dám ti., Bude se čistit druhá - sakrální - čakra. Bude se čistit druhá - sakrální - čakra. Hraní si na vztahy Hraní si na vztahy - kde láska není, jít od toho. Rok 2009 bude nastartování.. Rok 2009 bude nastartování..

8 Půjde to samo a lehce. Duchovní myšlenka se naplní. Zadáme-li např. nejde mi to a to, a potřebuji se v tom vyvíjet – přijde to nějakým způsobem k nám. Je třeba se povýšit nad hmotu, nebrat ji jako základ bytí.

9 přitáhneme si k sobě lidi, kterí jsou naše krevní skupina. Např. pro náš záměr kterí jsou naše krevní skupina. Např. pro náš záměr se k nám dostanou ti, se k nám dostanou ti, kteří jsou pro něj nejvhodnější; máme-li obdržet jistou informaci, kteří jsou pro něj nejvhodnější; máme-li obdržet jistou informaci, určitě narazíme na tu správnou knihu. na tu správnou knihu. Potřebujeme-li radu, učitel se objeví… učitel se objeví…

10 . Pro vývoj vlastní duše je třeba jí naslouchat, protože bude-li mít hlavní slovo, a my ho budeme poslouchat, musíme očekávat trápení.

11 V roce bude také radost ! Energie Metatrona a Michaela otevřou naše srdce. Ve zdravotnictví se vývoj posune kupředu až v roce 2010. Lidé už nebudou snášet alopatické léky, protože ty nebudou účinné. Vnitřní síla, síla vlastní osobnosti, bude obrovská. Nenajdeme-li ji, bude těžké zůstat sám sobě oporou. JSEM SÁM SEBOU JSEM SÁM SEBOU

12 Kdo je spravedlivý, kdo nešidí druhé ani sebe (tzn. je v rovnováze, v harmonii), tam bude všechno v pořádku. Kdo bude mít dobrý úmysl i jednání, bude ve Světle, bude mu požehnáno, bude v hojnosti. Kdo lpí na hmotě a myslí (nejen při podnikání) pouze na sebe, ten ušetřen nebude.

13 SRDEČNÍ ZÁLEŽITOSTI Ač se EGO bude snažit vztah udržet, nedokáže to. Pouto se uvolní… Je třeba to ustát, a proto je dobré jen pozorovat. Bloky zmizí. Nemilují-li se partneři, půjdou od sebe. Nedělat z ničeho tragédii.

14 Napojit se na vyšší JÁ, přebudovat se už na tvořivou myšlenku. Analýza, syntéza, dedukce zaniknou. Jsme-li napojeni na své vyšší JÁ, je všechno v pořádku. Bude jen tvořivá myšlenka. Koncem roku 2009 myšlení nabere nové dimenze na bázi pravé hemisféry: záblesk – impuls

15 Je třeba se zbavit veškerých strachů, nedržet je, nedržet je, pustit je! Pokud se nebudeme držet EGA a hmoty, deprese zůstanou v minulosti. Některé funkce se začnou obnovovat, jiné – např. pudové postupně zaniknou. Bude tam buď rozum nebo city.

16 Lidem se začne otvírat se začne otvíratprapodstata - jejich přirozenost. Ztrácím-li iluze, stačí si uvědomit: „Já už jenom budu". „Já už jenom budu". Iluze se začnou bortit, přijde něco jednoduchého. Nemusíme stále tlačit na pilu, stačí jen být přirozeně aktivní.

17 . Při návratu do EGA - do hmoty, se budeme cítit strnule; budeme mít pocit, že se nemůžeme hnout z místa, vytáhnout nohy z bahna. Od roku 2009 se vibrace budou oddělovat od matrixu, a tento stav se bude dál prohlubovat. Nebudeme-li žít duchovně, ale v EGU, bude to bolestivé na psychoenergetické úrovni.

18 se už setkáme se svým partnerem duše, a to v každém případě, ať chceme, či nechceme! Nebát se samoty-nikdo nebude sám. Samota nebude existovat. Nebát se něco pustit, pustíme-li to, přijde něco jiného. Nepustíme-li, přijde ostrý meč a přetne to stejně. Dát všemu volný průběh. Stará DNA se bude bortit Přijde energetický průjem - nechat ho odeznít -

19 Musí to nejprve ven - třesk, výbuchy (emoce)- - třesk, výbuchy (emoce)- Pak se za pár dnů opět udobříme. Někdo to bude snášet lépe, jiný hůře. Nastane snímání masek, odkládání staré morálky. Vše je v roce 2009 možné. Má-li někdo špatnou náladu, neodsuzovat ho, nýbrž snažit se ho pochopit.

20 Světlo bude vytlačovat z nevědomí strachy, takže se budeme opět vracet zpátky, bude to trvat nějakou dobu. Je třeba vše jen pozorovat, nic s tím nedělat… jednoduše pouštět to.

21 OBROVSKÉ OBRÁTKY je proto nutné hlavně zachovat klid. Lidé budou choleričtí z toho, jak se EGO bude bortit, a proto budou hodně vybuchovat. Zůstaneme-li v klidu, Světlo zůstane po "třesku" s námi, vyčistí a zahladí vše, jako by se nic nestalo.

22 prorážet miliardy let staré negativní emoce, takže můžeme pociťovat až ukrutné traumatické strachy. Bude to hluboké uzdravování.

23


Stáhnout ppt "Číslo 29 = Jobův příběh - nakládá břemeno - těžké období. Ustojíme-li je, -dostane se nám 2 + 9 = 11 - Mistrovské číslo. Síla meče, který něco přetne."

Podobné prezentace


Reklamy Google