Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zlomový rok 2009 Hudba: Vangelis - Missing Poznámky neznámého autora upravila adastra Převzato z přednášky Mgr. Alžběty Šorfové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zlomový rok 2009 Hudba: Vangelis - Missing Poznámky neznámého autora upravila adastra Převzato z přednášky Mgr. Alžběty Šorfové."— Transkript prezentace:

1

2 Zlomový rok 2009 Hudba: Vangelis - Missing Poznámky neznámého autora upravila adastra Převzato z přednášky Mgr. Alžběty Šorfové

3 2009 Číslo 29 = Jobův příběh - nakládá břemeno - těžké období. Ustojíme-li je, dostane se nám několikanásobných darů. 2 + 9 = 11 - Mistrovské číslo. Síla meče, který něco přetne. 11 = 1 + 1 = 2, vztahy a citlivost, vnitřní vývoj. Kdo se nebude chtít vyvíjet, bude na něho vyvíjen velký tlak.

4 Podle Mayského kalendáře je to doba rozkvětu. Kdo se očišťoval, začne sklízet. Kdo nezačal na sobě pracovat, bude to pro něho mnohem obtížnější rok - velký očistec. Dokud nebudeme žít duchovními zákony, tělo i psychika to přestanou stíhat. Lidem se začne otvírat prapodstata - jejich přirozenost. Budou se dít věci, které jsou nekontrolovatelné - důsledek vysokých světelných vibrací. Bortění starého systému bude bolestivé: ztráta jistot; pocit, že se nemáme čeho chytit. Důležité bude včas se přeorientovat, ztratí-li se jistoty.

5 Rok 2009 přeje duchovnímu vývoji. Půjde to lehce a samo. Duchovní myšlenka se naplní. Zadáme-li např. nejde mi to a to a potřebuji se v tom vyvíjet – přijde to nějakým způsobem k nám. Třeba se povýšit nad hmotu, nebrat ji jako základ bytí. Pozemské věci nepůjdou dobře. Pro vývoj vlastní duše je třeba jí naslouchat, protože bude-li mít hlavní slovo EGO a my ho budeme poslouchat, musíme očekávat trápení. Bude to bolet. Otevírá-li se duše, přitáhneme si k sobě lidi, které jsou naše krevní skupina. Např. pro náš záměr se k nám dostanou ti, kteří jsou pro něj nejvhodnější; máme-li obdržet jistou informaci, určitě narazíme na tu správnou knihu; potřebujeme-li radu, učitel se objeví…

6 Od roku 2009 se vibrace budou oddělovat od matrixu a tento stav se bude dál prohlubovat. Nebudeme-li žít duchovně, ale v EGU, bude to bolestivé na psychoenergetické úrovni. Při návratu do EGA, do hmoty, se budeme cítit strnule; budeme mít pocit, že se nemůžeme hnout z místa, vytáhnout nohy z bahna. Lži už nebudou mít prostor. Přestane se hrát hra na falešné postoje k lidem. Lidé budou chtít vyjadřovat to, co cítí, a budou vědět, že k potrestání od EGA nedojde.

7 Změna myšlení. Úroveň pocitová - hodně se bude čistit srdeční čakra (přibude nemocí průdušek, plic). Myslet na celek, nejen na sebe. Ne Já chci, dej mi, ale Já mám, rád dám. Výměna lásky. Bude se čistit druhá - sakrální - čakra. Hraní si na vztahy - kde láska není, jít od toho. Příští rok bude nastartování. V roce 2010 už se setkáme se svým partnerem duše, a to v každém případě, ať chceme, či nechceme! Nebát se samoty - nikdo nebude sám - samota nebude existovat. Nebát se něco pustit, pustíme-li to, přijde něco jiného. Nepustíme-li, přijde ostrý meč a přetne to stejně. Dát všemu volný průběh. Stará DNA se bude bortit. Přijde energetický průjem - nechat ho odeznít... Ztrácím-li veškeré iluze, stačí si uvědomit: "Já už jenom budu". Iluze se začnou bortit, přijde něco jednoduchého. Nemusíme stále tlačit na pilu, stačí jen být přirozeně aktivní.

8 Přelom roku 2009/2010 - obrovské obrátky - je proto nutné v letošním roce věci pouštět... Zachovat klid. Lidé budou choleričtí z toho, jak se EGO bude bortit, a proto budou hodně vybuchovat. Zůstaneme-li v klidu, Světlo zůstane po "třesku" s námi, vyčistí a zahladí vše, jako by se nic nestalo. Musí to nejprve ven - třesk, výbuchy (emoce). Pak se za pár dnů opět udobříme. Někdo to bude snášet lépe, jiný hůře. Nastane snímání masek, odkládání starých morálek. Vše je v roce 2009 možné. Má-li někdo špatnou náladu, neodsuzovat ho, nýbrž snažit se ho pochopit.

9 Rok 2009 na srdeční úrovni: bloky zmizí. Nemilují-li se partneři, půjdou od sebe. Ač se EGO bude snažit vztah udržet, nedokáže to - pouto se uvolní… Třeba to ustát, a proto je dobré jen pozorovat, nedělat z ničeho tragédii. Kdo lpí na hmotě a myslí (nejen při podnikání) pouze na sebe, ten ušetřen nebude. Kdo je spravedlivý, kdo nešidí druhé ani sebe (tzn. je v rovnováze, v harmonii), tam bude všechno v pořádku. Kdo bude mít dobrý úmysl i jednání, bude ve Světle, bude mu požehnáno, bude v hojnosti. PUSŤ a dostaneš!

10 Světlo bude vytlačovat z nevědomí strachy, takže se budeme opět vracet zpátky - bude to trvat nějakou dobu. Je třeba vše jen pozorovat, nic s tím nedělat… jednoduše pouštět to. Světlo začne prosvětlovat, prorážet miliardy let staré negativní emoce, takže můžeme pociťovat až ukrutné traumatické strachy. Bude to hluboké uzdravování. Je třeba se zbavit veškerých strachů, nedržet je, pustit je! Pokud se nebudeme držet EGA a hmoty, deprese zůstanou v minulosti. Jsme-li napojeni na své vyšší JÁ, je všechno v pořádku.

11 Ve zdravotnictví se vývoj posune kupředu až v roce 2010. Lidé už nebudou snášet alopatické léky, protože ty nebudou účinné. Vnitřní síla, síla vlastní osobnosti,bude obrovská. Vnitřní síla, síla vlastní osobnosti, bude obrovská. Nenajdeme-li ji, bude těžké zůstat sám sobě oporou, JSEM SÁM SEBOU být ve středu. V roce 2009 bude také radost! Energie Metatrona a Michaela otevřou naše srdce.

12 Neporovnávat se s nikým a s ničím. 2010 = JSME Vztah sám k sobě Najít v sobě a skloubit YIN + YANG, pravou a levou hemisféru. Mozek bude na pochodu. Je to jen přetransformování mozku, není třeba se toho bát. Tlaky na mozku („mozková paralýza“) budeme cítit jen krátkou dobu, proto není nutno propadat panice. Budeme si muset zvykat na jiné, vyšší vibrace. Krátké výpadky paměti – nebudeme si nic pamatovat. Některé funkce se začnou obnovovat, jiné – např. pudové – postupně zaniknou. Bude tam buď rozum, nebo city. Napojit se na vyšší JÁ – přebudovat se už na tvořivou myšlenku. Analýza, syntéza, dedukce zaniknou. Bude jen tvořivá myšlenka. Koncem roku 2009 myšlení nabere nové dimenze na bázi pravé hemisféry: záblesk – impuls.


Stáhnout ppt "Zlomový rok 2009 Hudba: Vangelis - Missing Poznámky neznámého autora upravila adastra Převzato z přednášky Mgr. Alžběty Šorfové."

Podobné prezentace


Reklamy Google