Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příjmový a výdajový doklad

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příjmový a výdajový doklad"— Transkript prezentace:

1 Příjmový a výdajový doklad
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na Spolufinancované z ESF, akce EU peníze školám

2 Příjmový a výdajový doklad - vzor

3 Záhlaví dokladu 1. Doklad označte jako příjmový nebo výdajový pokladní doklad, podle toho, zda peníze přijímáte nebo vydáváte. 2. Uveďte číslo pokladního dokladu a datum, kdy doklad vystavujete.

4 Údaje o vystaviteli dokladu
3. Pokud vystavujete pokladní doklad, uveďte o sobě veškeré informace: /může být použito razítko firmy, organizace/ tj. název firmy, sídlo, IČ a DIČ. 4. Uveďte celkovou částku, na kterou doklad vystavujete. V případě potřeby vyplňte částku bez DPH, sazbu DPH a částku celkem, která je vyplacena. 5. Částku rovněž vyplňte slovy - PÍŠEME JEDNOSLOVNĚ !!! (při uvedení částky pouze v číslicích může dojít k jejímu pozdějšímu přepsání).

5 Údaje o příjemci 6. Uveďte informace o příjemci : tj. název firmy, případně jméno a příjmení, sídlo firmy nebo adresu trvalého bydliště, IČ a DIČ. 7. Vyplňte účel platby, pro který pokladní doklad vystavujete. 8. Na závěr vypište pole: Vydal: Přijal:

6


Stáhnout ppt "Příjmový a výdajový doklad"

Podobné prezentace


Reklamy Google