Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Math Exercises for You (Math4U)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Math Exercises for You (Math4U)"— Transkript prezentace:

1 Math Exercises for You (Math4U)
Petr Beremlijski, Petra Vondráková Katedra aplikované matematiky Fakulta elektrotechniky a informatiky Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava .

2 Administrativa a finance
Organizační záležitosti Projektové zprávy Finance na projekt Způsob rozdělení financí Co vykazujeme – výkazy práce, prezenční listiny

3 Organizační záležitosti
2. mezinárodní projektové setkání – červen 2017 u kterého z partnerů ho uspořádáme? v jakém termínu? školení matematické angličtiny v Ostravě (5 denní) – květen – červen 2017 dle plánu se zúčastní 16 osob (5 z VŠB, 6 z WGO, 3 z GOH a 2 z GVC) pokud by byl zájem i z jiných škol, je to stále možné

4 Organizační záležitosti
letní matematické soustředění pro žáky (5 denní) v Dolní Moravě – červen – září 2018 v jakém termínu?

5 Projektové zprávy Tři zprávy:
Průběžná zpráva (po vyčerpání 28% celého rozpočtu, nejpozději v půlce projektu) – popis uskutečněných aktivit, vykazování jednotkových nákladů. Po jejím schválení se vyplácí druhá záloha (40% grantu) Dílčí zpráva (ve ¾ + 30 dní projektu) – popis uskutečněných aktivit Závěrečná zpráva (do 60 dní po konci projektu) – popis uskutečněných aktivit, vykazování jednotkových nákladů. Po jejím schválení se vyplácí třetí záloha (20% grantu)

6 Finance na projekt Rozděleno do kapitol: Řízení a realizace projektu
Mezinárodní projektová setkání Zásadní výstupy Vzdělávací aktivity Mimořádné náklady

7 Kapitola – Řízení a realizace projektu
Zde patří: Koordinátor partnera Ekonom partnera Administrativní potřeby Tisk Občerstvení pro účastníky akcí týkajících se projektu Jízdné, stravné, ubytování (pokud se týká projektu a nelze zaplatit z jiné kapitoly) Propagace, publicita Cokoliv, co souvisí s projektem

8 Kapitola – Řízení a realizace projektu
Finance: 180 € na měsíc trvání projektu pro každého partnera 36 měsíců x 180 € = € pro každého partnera na celý projekt Poskytovateli dotace nic nedokládáme!

9 Kapitola – Řízení a realizace projektu
Mimo výše uvedenou částku máme k dispozici: 3 000 € na propagační předměty a letáky (připraví a nakoupí VŠB po dohodě s koordinátory, poté je dostanou všichni partneři) 6 000 € pro zaplacení nákladů na návštěvy nebo pořádání konferencí a seminářů (pokud budete mít zájem o tuto aktivitu, převedeme vám peníze a uděláme dodatek ke smlouvě o partnerství)

10 Kapitola – Mezinárodní projektová setkání
Zde patří: Jízdné a stravné pro cesty na mezinárodní projektová setkání Pojištění při cestě do zahraničí (na mezinárodní projektová setkání – není povinné) Mzdový příspěvek pro zaměstnavatele (např. pokrytí suplování) Občerstvení při pořádání projektového setkání na vlastní škole

11 Kapitola – Mezinárodní projektová setkání
Finance: 50 € na 1 osobu pro tuzemskou cestu 100 € na 1 osobu pro zahraniční cestu Prvního setkání se účastní celý realizační tým, dalších jen koordinátor. 100 € na pořádání setkání na vlastní škole Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listiny ze všech setkání!

12 Kapitola – Zásadní výstupy
Zde patří: Osobní náklady pracovníků (metodici a překladatelé) podílejících se na tvorbě zásadních výstupů Metodici budou mít smlouvy od února 2017 do ledna 2019 na 20 hodin měsíčně (tvorba 150 testových otázek a 10 tréninkových her) a poté od února 2019 do června 2019 na 10 hodin měsíčně (pilotování materiálů). Překladatelé mají úvazky dle rozsahu jejich práce (1 hodina na překlad 10 otázek, 1 hodina na překlad 1 tréninkové hry) – smlouvy si rozvrhněte dle vašeho uvážení. V projektové žádosti jsme metodiky i překladatele nazývali jako metodiky. Prosím do pracovních smluv označte obě pozice jako metodiky.

13 Kapitola – Zásadní výstupy
Finance: Náklady na hodinu práce i s odvody 9,25 € (SK,PL) / 10 € (CZ) Poskytovateli dotace dokládáme samotné výstupy, pracovní smlouvy a výkazy práce! Ve výkazech práce vykazujeme datum, odpracované hodiny, podoblast, které se věnujeme a typ výstupu (O1, O2, O3). V tomto roce vykazujte jen O1 a O2 v poměru 1:1. Prosím o zasílání naskenovaných pracovních výkazů koordinátorem na můj mail po každém měsíci.

14 Kapitola – Vzdělávací aktivity
Zde patří: Jízdné, stravné a ubytování pro účastníky vzdělávacích akcí Pojištění při cestě do zahraničí na vzdělávací aktivity Mzdový příspěvek pro zaměstnavatele (např. suplování za učitele účastnící se vzdělávacích akcí) Občerstvení při pořádání stínování na vlastní škole

15 Kapitola – Vzdělávací aktivity
Finance – letní matematické soustředění pro žáky (5 denní) v Dolní Moravě (C1): 45 € na 1 studenta ze zahraničí (příspěvek na cestu a pojištění (povinné)) 270 € na 1 doprovodnou osobu ze zahraničí (příspěvek na cestu, diety, pojištění (povinné) a mzdový příspěvek) Ubytování, stravování a občerstvení zajistíme všem účastníkům z naší části rozpočtu. Odvoz z Ostravy zajistíme. Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listinu ze soustředění!

16 Kapitola – Vzdělávací aktivity
Finance – stínování učitelů (5 denní) na partnerských školách (C2): 230 € na 1 osobu pro tuzemskou cestu (příspěvek na cestu, diety a mzdový příspěvek) 545 € na 1 osobu pro zahraniční cestu (příspěvek na cestu, diety, pojištění (povinné), ubytování a mzdový příspěvek) 100 € na občerstvení na vlastní škole Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listinu ze stínování!

17 Kapitola – Vzdělávací aktivity
Finance – školení matematické angličtiny (5 denní) v Ostravě (C3): 5 € na 1 osobu pro tuzemskou cestu (příspěvek na cestu) 320 € na 1 osobu pro zahraniční cestu (příspěvek na cestu, diety, pojištění (povinné), ubytování) Poskytovateli dotace dokládáme pouze prezenční listinu ze školení!

18 Kapitola – Mimořádné náklady
Zde patří: Nákup zařízení dle schválené žádosti

19 Kapitola – Mimořádné náklady
Finance: 75 % z ceny zařízení Poskytovateli dotace dokládáme doklad o zaplacení, fakturu apod.

20 Děkuji za pozornost!


Stáhnout ppt "Math Exercises for You (Math4U)"

Podobné prezentace


Reklamy Google