Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,"— Transkript prezentace:

1 Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná 25. 8. 2012 začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě, poté bude pokračovat v Dětském bezbariérovém centru Březiny v Kateřinicích, kde bude připraveno ubytování, občerstvení a spousta překvapení… Bude se jednat o 30 minutový (90 km) vyhlídkový let na přání v okolí letiště a města Hranice na Moravě. Trasu si po domluvě s pilotem vyberete sami. Pro lepší navigaci pilota bude ideálem GPS souřadnice a nebo přesný název místa, které budete chtít vidět. Na letišti bude připraveno malé občerstvení a posezení.

2 Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akci pořádá Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Jste všichni srdečně zváni a to nejenom účastníci, ale každý kdo by nám chtěl pomoci případně nás podpořil… číslo účtu: 243740425/0300 Bližší informace a přihlášky na: email: m.o.v@email.czm.o.v@email.cz MoravskaOrganizaceVozickaru@seznam.cz tel.: 733 588 434 Petr Adámek

3


Stáhnout ppt "Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,"

Podobné prezentace


Reklamy Google