Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pohádka (čtení souvislého textu) Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pohádka (čtení souvislého textu) Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění."— Transkript prezentace:

1 Pohádka (čtení souvislého textu) Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Název: VY_12_INOVACE_15_Pohádka (čtení souvislého textu) Sada: 1 Druh materiálu: Pracovní list ČJ č. 15 Jméno autora: Mgr. Helena Ostřanská Škola: ZŠ A MŠ Cholina, okres Olomouc, příspěvková organizace Cholina 35, 783 22 Datum vytvoření: 3. 9. 2011 Předmět: Český jazyk Ročník: první Anotace: Pracovní list pro žáky 1. ročníku k procvičení čtení s porozuměním a orientaci v textu. Je určen pro společnou a samostatnou práci žáků, kontrola samostatné práce proběhne na interaktivní tabuli. Klíčová slova: slovo – věta, začátek a konec věty, přesmyčka Zdroje: ilustrace - autorka

2 POHÁDKA 1. TO JE TÁTA A MÁMA. TO JE JULA. JULA JE MALÁ A MILÁ. ALE JE TU I. JÍ SALÁMY A MASO. A TO JE PEPA. PEPA MÁ MASO. JÍ MASO A PEPA MÁ JULU. TÁTA A MÁMA 2. U U A L J E P P A 3.TÁTA LES MÁMA PES PEPA TOM JULA SAM U U ______________ _____________

3 1. Přečti pohádku. 2. Nakresli TÁTU A MÁMU, slož slova. 3. Vkládej do mřížky a čti s předložkou.

4 Řešení: 2. U U A L J E P P A 3. TÁTA LES MÁMA PES PEPA TOM JULA SAM UTÁTY U LESA JULA PEPA A MÁMA TÁTA


Stáhnout ppt "Pohádka (čtení souvislého textu) Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění."

Podobné prezentace


Reklamy Google