Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_3,čj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_3,čj."— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_3,čj

2 O S E L N E J Í M A S O. M Í L A S E M Y J E. P E P A P I J E L I M O N Á D U. N

3 J Á J A J Í J E L I T O. T Á T A M Á L O P A T U. S A M J E M A L Ý P E S.

4 Při kliknutí na hlavičku housenky se písmenka otočí. Pomocí pera rozděl na jednotlivá slova. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 3 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Slovní housenky Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM je možno použít při nácviku rychlého čtení, dělení na slabiky a dělení na slova ve větě. Žáci pomocí pera naznačují dělení na slabiky a slova. ANOTACE


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_3,čj."

Podobné prezentace


Reklamy Google