Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj."— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj

2 MASO LÁ LÍ PA PE SE LE PÍ MÍ LA PÁ ME PU SA PI SÍ O MÁ E PŮ N

3 ma so lá lí pa Pe se le pí Mí la pá me pu sa pi sí O má E pů

4 Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 4 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Slabikové květiny Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM je možno využít při nácviku rychlého a hlasitého čtení slabik z velkých i malých písmen. Žáci odkrývají slabiky a pokouší se skládat dvouslabičná slova. ANOTACE Při kliknutí na střed kytky se ti odkryje slabika. Přečti ji a pokračuj v hledání další. Možná budeš mít štěstí a ze dvou již odkrytých slabik složíš slovo. Pomocí pera označ dvojice květin, které ti dají slovo. Zpět na list 2 se dostaneš po kliknutí na slovo Úkol.


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj."

Podobné prezentace


Reklamy Google