Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti."— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti I/2 VY_12_INOVACE_04/36 – sada č.2 Autor: Helena Jordánová, Mgr. Období: září 2011 – červen 2012 Ročník: 1.-3. Vzdělávací oblast: prvouka MOJE JÍZDNÍ KOLO Výukový materiál je možno použít při dopravní výchově žáků Žáci pracují s učitelem na interaktivní tabuli, nebo na ofoceném pracovním listu č. 3,4 Vlastní práce žáka - obrázek jízdního kola, telefonní čísla

2 Cyklistů je spousta, ne každý má své kolo správně a účelně vybavené pro jízdu v silničním provozu. Jak je na tom tvé kolo?

3 Než vyjedu na silnici měl bych si zkontrolovat: 1. jestli brzdy brzdí. 2. Jestli světla svítí 3. Jestli nejsou zacákané a špinavé odrazky 4. Jestli zvonek zvoní 5. Jestli není povolený nebo spadlý řetěz 6.Jestli sedlo a řídítka jsou správně nastavené 7. Jestli duše kol nejsou vyfouklé BEZ HELMY NIKAM NEVYJÍŽDĚJ !!! Než vyjedu na silnici měl bych si zkontrolovat: 1. jestli brzdy brzdí. 2. Jestli světla svítí 3. Jestli nejsou zacákané a špinavé odrazky 4. Jestli zvonek zvoní 5. Jestli není povolený nebo spadlý řetěz 6.Jestli sedlo a řídítka jsou správně nastavené 7. Jestli duše kol nejsou vyfouklé BEZ HELMY NIKAM NEVYJÍŽDĚJ !!! Namaluj kolo se všemi důležitými prvky.

4 Pokud se stane dopravní nehoda, víš, co uděláš ? Kam zavoláš, kdo ti pomůže? Znáš důležitá telefonní čísla?

5 Obrázky použity z klipartu MS.


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google