Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní."— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní ch škol IV/2 VY_42_INOVACE_22/36 – sada č.2 Autor: Zuzana Klumparová Období: září 2011 – červen 2012 Ročník: 1. Vzdělávací oblast: matematika METR, LITR, KILOGRAM Anotace: Výukový materiál slouží k procvičení učiva (váha, míra). Žák vybírá z nabídky produktů ty, které kupujeme na váhu, metry nebo litry a spojuje je čarou s váhou, metrem nebo odměrkou. Výukový materiál je určen k výuce na interaktivní tabuli.

2 pomeranče látka na šaty limonáda provázek juice mléko balicí papír jablko stužka mouka brambory benzín koberec

3 pomeranče látka na šaty limonáda provázek juice mléko balicí papír jablko stužka mouka brambory benzín koberec

4 pomeranče látka na šaty limonáda provázek juice mléko balicí papír jablko stužka mouka brambory benzín koberec


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní."

Podobné prezentace


Reklamy Google