Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní."— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní ch škol IV/2 VY_42_INOVACE_2/36 – sada č.2 Autor: Zuzana Klumparová Období: září 2011 – červen 2012 Ročník: 1. Vzdělávací oblast: matematika Puntíky pro berušky Anotace: Výukový materiál slouží k zavedení čísel v matematice v oboru 0 – 10. Z A4 vystřihneme berušky a krovky s puntíky. Žáci přiřazují krovky s puntíky na berušky s čísly. Čísla musí souhlasit s počtem puntíků.

2 9 10

3 7 8

4 5 6

5 3 4

6 1 2

7

8

9

10 O


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní."

Podobné prezentace


Reklamy Google